ΖΩΔΙΑ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο του Ζυγού, στις 06/04 - Ποια ζώδια επηρεάζονται


JTeam

4 Απριλίου 2023

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο του Ζυγού, στις 06/04 - Ποια ζώδια επηρεάζονται
Όσα πρέπει να ξέρεις για το «ροζ φεγγάρι» του Απριλίου

Έχουμε την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, στις 6 Απριλίου 2023. Αναμένεται να είναι μια δύσκολη περίοδος, η οποία θα μας φτάσει στα όρια μας, προκειμένου να βρούμε νέες ισορροπίες, αλλά και την αρμονία που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητα μας. Ονομάζεται και ως «ροζ Πανσέληνος» λόγω του ότι ανθίζει η γη και επικρατεί αυτό το χρώμα στη φύση. Είναι σημαντικό για το επόμενο διάστημα να αποφύγουμε παρορμητικές αποφάσεις, αλλά και να αφήσουμε στην άκρη τα εγωιστικά μας κίνητρα.

Τα ζώδια που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο τις επόμενες ημέρες, από αυτό το αστρολογικό φαινόμενο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί.

Κριός

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Ζυγό, και οι σχέσεις σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Με την έντονη επιρροή του Ουρανού, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις, και να μπείτε σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τα πράγματα διαφορετικά. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας κάνει απίστευτα διεκδικητικούς και ανυπόμονους. Θα θέλετε να κερδίσετε περισσότερα, να είστε ευτυχισμένοι και να επεκταθείτε εδώ και τώρα. Όμως δύσκολα αλλάζουν οι καταστάσεις μέσα σε μια ημέρα. Για την ώρα προτιμότερο είναι να εστιάσετε στα ελαττώματα σας, αλλά και να δείτε πως επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους γύρω ανθρώπους.

Καρκίνος

Αναθεωρήσεις φέρνει για εσάς η νέα Πανσέληνος. Θα έχετε εξελίξεις σε κάθε τομέα της ζωής σας, τις οποίες δεν θα γνωρίζετε πως να διαχειριστείτε. Ξεκινά μια περίοδος γεμάτη με προκλήσεις για εσάς, η οποία όμως σας καλεί να βρείτε νέες ισορροπίες και αρμονίες στην καθημερινότητα σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα, και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Είναι πιθανό να δεχτείτε έντονη πίεση με υποχρεώσεις είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, ωστόσο μη ξεχνάτε πως έχετε ακόμη τον Δία στο ζώδιο σας, γεγονός που σημαίνει ότι οι κόποι σας, θα ανταμειφθούν.

Ζυγός

Η ροζ Πανσέληνος του Απριλίου φιλοξενείται ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι δέχεστε και την περισσότερη επιρροή. Σε πρώτο πλάνο έρχονται οι σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές, ενώ είναι σημαντικό να είστε έτοιμοι για αλλαγές, αλλά και αποκαλύψεις. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και γι' αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε υπερβολές για το υπόλοιπο διάστημα. Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια νέα σχέση με τον εαυτό σας και να φτάσετε πιο κοντά σε αυτό που εσείς θεωρείτε ως επιτυχία. Ακόμη, είναι μια περίοδος όπου θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας. Συνεργασίες και σχέσεις που πιθανώς δεν σας καλύπτουν πια, είναι η στιγμή να φύγουν από γύρω σας, και να σας ανοίξουν τον δρόμο για καλύτερες προοπτικές. Τέλος, υπάρχει μια αντίθεση στην συγκεκριμένη Πανσέληνο, η οποία θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, και όχι με θετικό τρόπο. Πρόκειται για την αντίθεση της Πανσελήνου με τον Χείρωνα, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε έντονες μνήμες και νοσταλγία του παρελθόντος. Ίσως σκεφτείτε έντονα τα λάθη και τα πάθη σας, ωστόσο τα πισωγυρίσματα δεν θα ωφελήσουν. Αποδεχτείτε τις καταστάσεις και κοιτάξτε μπροστά, όσο δύσκολο και αν είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS