ΖΩΔΙΑ

O πιο ενεργός πλανήτης σήμερα είναι η Αφροδίτη - Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια


JTeam

7 Απριλίου 2023

O πιο ενεργός πλανήτης σήμερα είναι η Αφροδίτη - Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια
Πως επηρεάζονται τα ζώδια από την ενέργεια της Αφροδίτης, μέσα στις επόμενες ημέρες;

Μετά τη χθεσινή Πανσέληνο που είχαμε στον άξονα του Ζυγού, η οποία σίγουρα θα μας απασχολήσει για αρκετό διάστημα ακόμη- έχουμε πιο θετικά αστρολογικά δρώμενα, τα οποία επίσης θα μας απασχολήσουν έντονα (και αυτή τη φορά για καλό). Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της προς το ζώδιο του Σκορπιού, εκεί όπου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη, τον Κρόνο, αλλά και αντίθεση με τον Ερμή. Η συγκεκριμένη όψη, είναι δύσκολη, θα έχει εντάσεις, παρεξηγήσεις και ανατρεπτικά γεγονότα και θα κυριαρχήσει τις πρωινές ώρες.

Ωστόσο τα καλά νέα, είναι πως για τη σημερινή ημέρα, ο πλανήτης που θα μας επηρεάσει περισσότερο, είναι αυτός της Αφροδίτης. Η οποία μάλιστα θα σχηματίσει όψη με τον Ποσειδώνα, και θα φέρει ξανά πιο αρμονικές στιγμές, και τις σχέσεις μας σε πρώτο πλάνο. Θα έχουμε έντονη τη τάση για ρομαντισμό και τρυφερότητα, αλλά από την άλλη οφείλουμε να δείξουμε προσοχή και να μην παρασυρθούμε από σκέψεις και όνειρα, τα οποία δεν είναι ρεαλιστικά.

Η νοσταλγική διάθεση θα είναι επίσης έντονη, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση, οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για να αναθερμάνετε την επικοινωνία και τις επαφές σας. Ιδιαίτερη εύνοια θα νιώσουν κυρίως οι Ζυγοί, οι οποίοι το έχουν ανάγκη μετά την Πανσέληνο, οι Δίδυμοι, πόσο μάλλον όταν από αύριο η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο τους, αλλά και οι Υδροχόοι.

Τα ζώδια της γης και του νερού (δηλαδή οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) οφείλουν να δείξουν προσεκτικές κινήσεις στα οικονομικά τους, καθώς μη ξεχνάτε πως η Αφροδίτη είναι πλανήτης που καθορίζει και τα χρήματα και οι αντιθέσεις της με τον Άρη και τον Κρόνο, μπορεί να φέρουν αποφάσεις που στη συνέχεια θα μετανιώσετε.

Τέλος, τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, είναι λογικό να νιώσουν εξάντληση, αλλά και δυσκολία στις καθημερινές προκλήσεις, ωστόσο οφείλουν να δείξουν υπομονή, γιατί οι καταστάσεις καλυτερεύουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS