ΖΩΔΙΑ

Τι έχει να δώσει η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο κάθε ζώδιο;


JTeam

5 Απριλίου 2023

Τι έχει να δώσει η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο κάθε ζώδιο;
Το Ροζ Φεγγάρι της 6ης Απριλίου, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην πορεία των σχέσεων

Ονομάζεται και ως «ροζ Πανσέληνος» λόγω του ότι ανθίζει η γη και επικρατεί αυτό το χρώμα στη φύση. Μια Πανσέληνος, είναι πάντοτε ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα, τα οποία έρχονται να αναταράξουν τα πράγματα και να φέρουν συνειδητοποίησεις, αλλαγές, αλλά και κλείσιμο κύκλων.

Για κάθε ζώδιο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, ανάλογα με την επιρροή που δέχεται και σε ποιον τομέα.

Τι έχει να φέρει λοιπόν η αυριανή Πανσέληνος στο κάθε ζώδιο ;

Κριός

Είναι η στιγμή να καταλάβεις πως αν δεν ξεπεράσεις τις πληγές του παρελθόντος, δεν θα μπορέσεις να ζήσεις το παρών όπως του αξίζει. Άφησε πίσω ότι σε πλήγωσε και μην επιλέγεις ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν τη ζωή σου πιο δύσκολη, είτε την προσωπική, είτε την επαγγελματική.

Ταύρος

Καιρός να αφήσεις την υπερανάλυση στην άκρη και να σταματήσεις να ψάχνεις απαντήσεις για ορισμένα θέματα. Με αυτή την Πανσέληνο, θα μπορείς πιο εύκολα να αφήσεις τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια, να τα αποδεχτείς και στη συνέχεια να προχωρήσεις μπροστά, χωρίς πισωγυρίσματα.

Δίδυμος

Για εσένα Δίδυμε, είναι η κατάλληλη περίοδος να διεκδικήσεις τα πάθη σου. Η ενέργεια της Πανσέληνου θα σε κάνει να νιώσεις ασταμάτητος και να διεκδικήσεις όλα όσα επιθυμούσες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος

Έρχονται φόβοι, ανασφάλειες και νοσταλγία στην επιφάνεια. To παρελθόν δεν γυρίζει πίσω, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κανείς, είναι να εστιάσεις στο πως θα κάνεις το παρών σου πιο δημιουργικό.

Λέων

Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να αναθεωρήσεις καταστάσεις. Θα δεις ποιες αποφάσεις σου ήταν λάθος, αλλά και που ο εγωισμός σου σε τύφλωσε. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις και πάλι με ανθρώπους, στους οποίους ένιωσες πως τελικά δεν τους φέρθηκες όπως τους αξίζει.

Παρθένος

Παρά το γεγονός πως είναι μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις για εσένα Παρθένε, αν έχεις πείσμα και τους κατάλληλους συνεργάτες μπορείς να φτάσεις πολύ υψηλά. Επίσης, δώσε προτεραιότητα στα θέλω σου και στην αυτοπεποίθηση σου και εστίασε σε πρακτικά θέματα, κάτι στο οποίο είσαι ιδιαίτερα καλός.

Ζυγός

Μην απογοήτευσε. Το επόμενο διάστημα θα έχει προκλήσεις, όπως χρειάζεται πρώτα να δεις τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου, προκειμένου να νιώσεις και πάλι την αρμονία, που τόσο έχεις ανάγκη. Οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής και η συγκεκριμένη Πανσέληνος, φέρνει πολλές ειδικά στο τομέα των προσωπικών σχέσεων. Άφησε τον εγωισμό στην άκρη και δες καθαρά τι αξίζει να μείνει, και τι όχι.

Σκορπιός

Είναι περίοδος αποκαλύψεων για εσένα Σκορπιέ. Θα νιώσεις την ανάγκη να κανείς μια ανασκόπηση και να δεις που είσαι λάθος, αλλά και ποια άτομα στον κύκλο σου, είναι η στιγμή να τα αποχωριστείς. Εστίασε στην καθημερινότητα και την εργασία σου- γιατί στο προσωπικό σου κομμάτι θα έρθει αρκετή αναδιαμόρφωση.

Τοξότης

Είναι μια περίοδος που θα ζήσεις με πάθος τις στιγμές σου και θα προσπαθήσεις να κανείς ξανά πράγματα για τον εαυτό σου, τα οποία σε γεμίζουν. Άσε τις δικαιολογίες στην άκρη και άφησε χρόνο για να κάνεις ό,τι πραγματικά επιθυμεί η ψυχή σου.

Αιγόκερως

Κάποιοι στόχοι τελικά δεν βγαίνουν. Και αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσεις, αλλά ίσως καλύτερα να τους αναδιαμορφώσεις. Η επιτυχία έρχεται μέσα από μικρά και σταθερά βήματα, επομένως μη απογοήτευσε τόσο εύκολα.

Υδροχοός

Έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και δεδομένα στη ζωή σου. Μη διστάσεις ούτε στιγμή να προχωρήσεις στις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν. Με την ροζ Πανσέληνο δημιουργούνται τάσεις φυγής και είναι σημαντικό να τις εκπληρώσεις.

Ιχθύς

Μη ζορίζεις άλλο καταστάσεις οι οποίες δεν προχωρούν. Αυτό το διάστημα, σου δίνονται καθημερινά μαθήματα, τα οποία είναι καλό να πάρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS