ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 πιο δραματικά ζώδια


JTeam

8 Απριλίου 2023

Αυτά είναι τα 4 πιο δραματικά ζώδια
pexels
Είναι drama queens και kings!

Κυριαρχούνται από τα συναισθήματά τους και όλα τα κάνουν μελοδραματικά. Ακόμη και τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή τους, έχουν την τάση να τις μαυρίζουν και να τις μετατρέπουν σε ένα σενάριο που δεν θυμίζει πολύ την πραγματικότητα που ζουν.

Ενώ λοιπόν όλοι έχουμε την τάση να γινόμαστε υπερβολικοί με το πώς εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, τα παρακάτω ζώδια έχουν στο αίμα τους τους ακραίους μελοδραματισμούς ακόμη και αν όλα πηγαίνουν τέλεια στη ζωή τους. Αν δεν σας πάει στο μυαλό ποια μπορεί να είναι, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω:

Δίδυμοι

Θέλουν να αιχμαλωτίζουν το κοινό με το επικοινωνιακό τους χάρισμα και αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούν πολλά δραματικά στοιχεία, για να καθηλώσουν τους άλλους. Δεν γίνονται μελοδραματικοί επειδή τους συνέβη κάτι κακό αλλά επειδή έχουν το δράμα στο αίμα τους, και είναι από τις πιο δυνατές τους τεχνικές.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι διαχειρίζονται εύκολα τα συναισθήματά τους αλλά πολλές φορές αυτό αποτελεί πρόκληση για τους ίδιους. Από ένα σπασμένο νύχι μέχρι πιο σοβαρά προβλήματα, που αναδύονται για παράδειγμα στον χώρο της εργασίας, υποδύονται εύκολα τα θύματα που τα χτύπησε αλύπητα η μοίρα και το κακό τους το ριζικό.

Λέων

Ναι, είναι γενναιόδωρα σε όλα τους αλλά όταν δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής, δεν το αντέχουν και εκδηλώνουν ακραίες συμπεριφορές. Γρήγορα ανακτούν τον ρόλο και την εξουσία τους απέναντι στους άλλους σε σημείο που πολλές φορές υιοθετούν μια δύσκολα διαχειρίσιμη αλαζονική συμπεριφορά. Είναι δύσκολο να προβλέψεις την επόμενη κίνηση ενός Λέοντα που λατρεύει να βάζει στη ζωή τη δική του και των άλλων το μελόδραμα που αλήθεια δεν έχει σταματημό μέχρι να στρέψει όλα τα φώτα γύρω του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο ορισμός του δράματος. Προσδιορίζει πάντα τον εαυτό του ως προς τις σχέσεις του με τους άλλους και αυτό περιλαμβάνει πολλά στοιχεία υπερβολής που του χαρίζουν επάξια τον τίτλο της drama queen. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, χαρακτηρίζονται από ακραίους συναισθηματισμούς και τείνουν να αποφεύγουν τα αληθινά προβλήματα με αποτέλεσμα όταν αποδέχονται ότι υπάρχουν και τους επηρεάζουν, να γίνονται σε βάθος χρόνου οι πιο δραματικές υπάρξεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.