ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μπορούν να γίνουν οι «βασιλιάδες» ενός reality show


JTeam

9 Απριλίου 2023

Τα 3 ζώδια που μπορούν να γίνουν οι «βασιλιάδες» ενός reality show
pexels
Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, σκέψου το

Ναι ζούμε σε αυτόν τον κόσμο, στον κόσμο που τα reality έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής τηλεόρασης. Τι χρειάζεται ένα καλό reality για να έχει τηλεθέαση; Μα φυσικά προσωπικότητες που διψούν για προσοχή.

Ίσως όλες οι προσωπικότητες που διψούν για προσοχή δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσες για ένα reality, αλλά υπάχουν ορισμένα χαρακτηριστικά στο καστ αυτών των show που ταιριάζει γάντι σε ορισμένα ζώδια. Ναι, σίγουρα αυτά τα ζώδια θα μπορούσαν να είναι βασιλιάδες στα reality και –γιατί όχι- να πήγαιναν και τελικό! Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω!

Jenny.Gr
pexels

Δίδυμοι

Κοινωνικά ζώδια, τους αρέσει πολύ να μιλάνε –πολύ- και να επικοινωνούν. Δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό και σίγουρα ένας τέτοιος χαρακτήρας θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Αν και δεν μπορείς να τους πεις κουτσομπόληδες, σίγουρα θα μπορούσαν με χαρά να μοιραστούν τα κουτσομπολιά που άκουσαν.

Λέων

Είναι γεννημένοι για τα φώτα! Θα κάνουν –σχεδόν- τα πάντα για να είναι στο επίκεντρο και έχουν μια φυσική ροπή προς το δράμα. Όχι το δακρύβρεχτο, το άλλο, που φέρνει νούμερα. Είναι κοινωνικοί και ευχάριστοι, απλά λιγάκι υπερβολικοί.

Ιχθείς

Το δακρύβρεχτο ξέσπασμα που χρειάζεται κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του, θα το προσφέρει ο καλός μας ο Ιχθύς. Ρομαντικές προσωπικότητες, με μια τάση προς τον μυστικισμό, μπορούν να γίνουν τα «σιγανά ποταμάκια» που ταράζουν τα νερά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS