ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια δεν θα επηρεάσει και τόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή


JTeam

23 Απριλίου 2023

Ποια ζώδια δεν θα επηρεάσει και τόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή
Οι λίγοι τυχεροί των επόμενων ημερών, που δεν θα επηρεαστούν άμεσα από τον ανάδρομη Ερμή

Ακόμη και αν δεν γνωρίζεις πολλά από αστρολογία, σίγουρα γνωρίζεις πως ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι και η καλύτερη είδηση. Έχουμε αναλύσει ξανά και ξανά, τι σημαίνει η ενέργεια του Ανάδρομου Ερμή, η οποία φέρνει πισωγυρίσματα, ανατροπές, καθυστερήσεις, νοσταλγία του παρελθόντος, αλλά και γενικά πολύ κακή επικοινωνία.

Αυτόν τον καιρό, ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης των Διδύμων και Παρθένων, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 21/04 έως και τις 15/05.

Για καλή τους τύχη όμως, τα παρακάτω ζώδια θα είναι αυτά τα οποία δεν θα επηρεαστούν και τόσο από ατυχίες, εκνευρισμούς και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν:

Ζυγός

Ευτυχώς για εσένα Ζυγέ η επιρροή του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να μην είναι τόσο αισθητή και εσύ από τη μεριά σου, είσαι καλός στο να διατηρείς τις ισορροπίες και να έχεις τις καταστάσεις υπό έλεγχο. Επίσης ήσουν από τα λίγα ζώδια, τα οποία επηρεάστηκαν από την Ηλιακή Έκλειψη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού. Επομένως, μπορεί να μην έχεις κάτι πολύ ενθουσιώδες να περιμένεις, ωστόσο δεν έχεις ούτε και κάτι αρνητικό να σε απασχολεί τις επόμενες ημέρες.

Τοξότης

Για εσένα Τοξότη, αυτή η περίοδος είναι μια ήσυχη φάση στην οποία εστιάζεις και πάλι στον εαυτό σου. Βρίσκεις ξανά τρόπους να γίνεις παραγωγικός, οργανώνεις τον χρόνο σου, αλλά και εστιάζεις στη σωστή διατροφή και υγεία. Με λίγα λόγια μπαίνεις σε πρόγραμμα, και ακολουθείς την καθημερινότητα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αναπάντεχα γεγονότα.

Υδροχόος

Ζητήματα σπιτιού και οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο, χωρίς όμως κάτι να σε ανησυχεί έντονα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς ορισμένες καταστάσεις, ωστόσο αυτό το διάστημα εμφανίζεται πιο χαλαρωτικό και ξεκούραστο για εσένα Υδροχόε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τον χρόνο σου και να αφοσιωθείς στον εαυτό σου, χωρίς όμως υπερβολές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS