ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν θα σε καλύψουν ποτέ συναισθηματικά


JTeam

22 Απριλίου 2023

Τα ζώδια που δεν θα σε καλύψουν ποτέ συναισθηματικά
pexels
Το συναισθηματικό δέσιμο δεν είναι στη φύση τους

Όταν ένα άτομο δεν αφήνεται συναισθηματικά, συνήθως το κάνει εξαιτίας κάποιου μηχανισμού άμυνας. Ωστόσο, αυτή η πρακτική απομονώνει συναισθηματικά τον απέναντί του με αποτέλεσμα να μην τον καλύπτει ποτέ σε αυτό το κομμάτι.

Τα άτομα αυτά δρουν χωρίς κανέναν συναισθηματισμό ακριβώς επειδή φοβούνται ότι θα πληγωθούν κι έτσι σε κρατούν σε απόσταση.

Αν υποψιάζεσαι ότι βρίσκονται στη ζωή σου, ανήκουν στα παρακάτω ζώδια:

Δίδυμοι

Έχουν το επικοινωνιακό χάρισμα και μια προσωπικότητα με πολύ ενδιαφέρον. Έχουν πρακτικό μυαλό και είναι ρεαλιστές ενώ προτιμούν να ζουν τη στιγμή χωρίς να επηρεάζονται από το συναίσθημα και αυτό που νιώθουν. Έτσι ό,τι κάνουν, το κάνουν πάντα με τη λογική.

Παρθένος

Από τα πιο οργανωτικά και τελειομανή ζώδια. Αυτό σημαίνει πως για να τα πετύχουν όλα όπως θέλουν, πρέπει να σκέφτονται πάντα λογικά χωρίς συναισθηματισμούς. Κάπως έτσι, οι Παρθένοι δύσκολα θα επηρεαστούν από αυτό που αισθάνονται, βάζοντας πάντα τη λογική μπροστά.

Αιγόκερως

Είναι ένα από τα ζώδια της καριέρας που βάζουν πρώτα τη λογική και μετά όλα τα άλλα. Δεν θέλουν ποτέ να δείχνουν την ευαίσθητη πλευρά τους και το δράμα δεν τους ταιριάζει καθόλου. Βρίσκουν λύση για όλα γιατί έχουν τον πιο ρεαλιστικό τρόπο σκέψης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.