ΖΩΔΙΑ

Νέα εβδομάδα, νέες καρμικές αλλαγές γι΄αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

24 Απριλίου 2023

Νέα εβδομάδα, νέες καρμικές αλλαγές γι΄αυτά τα 3 ζώδια
Τι μπορούμε να αναμένουμε από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου

Για το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετές οι όψεις, οι οποίες θα μας απασχολήσουν. Εξάγωνο με τον Κρόνο, σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη, ενώ μπαίνουμε και στη νέα φάση της Σελήνης στον Λέοντα. Σε όλα αυτά έχουμε να προσθέσουμε φυσικά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο.

Τα 3 παρακάτω ζώδια, θα είναι αυτά που θα δουν τις περισσότερες ανατροπές, αλλά και καρμικές αλλαγές να έρχονται στη ζωή τους. Δεν χρειάζεται ούτε ανησυχία, ούτε και πανικός. Αυτές οι αλλαγές, θα είναι καθοριστικές, για να λάβουμε τα κατάλληλα «μαθήματα» και να συνεχίσουμε όπως πραγματικά χρειάζεται.

Ταύρος

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμη πιο απαιτητικές, ενώ πιο πρακτικά και οικονομικά θέματα, θα είναι αυτά που θα σας τραβήξουν κυρίως την προσοχή σας. Με τις εκλείψεις το περιβάλλον γίνεται πιο ασταθές και μπερδεμένο, όμως το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το πως θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, από εδώ και στο εξής. Σε αυτό το διάστημα, να θυμάστε που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα, αλλά για να διαμορφώσετε τη ζωή σας έτσι όπως πραγματικά την θέλετε.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο, επηρεάζει τον επαγγελματικό σου τομέα και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, αλλά και θέματα εκτός προγράμματος είναι μέσα στην καθημερινότητα. Επίσης όμως, το ζώδιο του Ταύρου για εσάς, συμβολίζει την καριέρα αλλά και την φήμη σας. Γεγονός πως παράλληλα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε περισσότερο την δουλειά σας, αλλά και επιτυχίες του παρελθόντος.

Σκορπιός

Και για εσάς, αυτή η εβδομάδα έχει καρμικό χαρακτήρα. Επικρατεί ένα ρευστό περιβάλλον, ωστόσο ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) μέσα στον τομέα του έρωτα, των σχέσεων και των συνεργασιών για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο. Εσείς και κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας φαίνεται ότι μπαίνετε σε διαφορετικό μονοπάτι είτε μαζί είτε χώρια. Είτε θα πάτε λοιπόν μια σχέση σε ένα επόμενο στάδιο είτε θα συνειδητοποιήσετε ότι κλείνει ένας κύκλος και σιγά σιγά θα αρχίσετε να αποστασιοποιείστε ώστε να κλείσετε ένα κεφάλαιο οριστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS