ΖΩΔΙΑ

Σεληνιακή έκλειψη στις 5/05: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν πολύ τις επόμενες ημέρες


JTeam

2 Μαΐου 2023

Σεληνιακή έκλειψη στις 5/05: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν πολύ τις επόμενες ημέρες
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη, συμβαίνει καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη στον Σκορπιό

Όσο και αν θες να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι ακόμη, αφού πέρα από την ενέργεια που φέρνει ο Ανάδρομος Ερμής, θα έχεις να αντιμετωπίσεις και μια νέα έκλειψη, και μάλιστα Σεληνιακή, η οποία θα λάβει μέρος στις 5/05.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη, συμβαίνει καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια εποχή κορύφωσης, με καθοριστικές αλλαγές, που έρχονται να αλλάξουν στις ζωές μας όσα δεν είχαμε τολμήσει μέχρι τώρα. Στο επίκεντρο της έκλειψης αυτής, θα βρεθούν τομείς όπως οι προσωπικές αξίες, τα υλικά αγαθά, τα υπάρχοντα και η ασφάλεια. Χάρη στη Σελήνη, κάποια συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα μας, τώρα ήρθε η στιγμή να τα εκφράσουμε ώστε να βρούμε γαλήνη. Είτε πρόκειται για μια ερωτική εξομολόγηση, είτε πρόκειται για μια ειλικρινής συζήτηση που θα οδηγήσει στον χωρισμό, αυτή είναι η σωστή ώρα να γίνει, προκειμένου να ανοίξουν νέοι ορίζοντες και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας καλύπτει πια.

Αυτή η διαδικασία προφανώς δεν είναι εύκολη, όμως θα ανταμειφθείτε στη συνέχεια. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Σεληνιακή έκλειψη και άρα θα βρουν και τις περισσότερες δυσκολίες, είναι τα εξής:

Ταύρος

Έχετε κουραστεί ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, καθώς είστε ζώδιο το οποίο δεν τα πάει καλά με τις αλλαγές και τις ανατροπές. Όλοι αυτοί οι μήνες, και ειδικά οι αρχές του Μαΐου σας καλούν να αφήσετε την ασφάλεια σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, που θα διαμορφώσουν εκ νέου τη ζωή σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05 θα επιταχύνει αυτές τις αλλαγές και αυτό μπορεί να προκαλέσει αβεβαιότητα, αλλά μπορεί επίσης να φέρει νέες ευκαιρίες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες, διότι η αμοιβαιότητα και ο συμβιβασμός είναι πιο απαραίτητα από ποτέ όσον αφορά την ευτυχία και την ηρεμία σας.

Λέων

Δύσκολη θα είναι και για εσάς τους Λέοντες η συγκεκριμένη έκλειψη, αφού στο επίκεντρο έρχονται θέματα επαγγελματικά, προσωπικά και οικογένειας. Νιώθετε πως ίσως έχετε βαλτώσει, όμως δεν βρίσκεται το κουράγιο να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα και δράσεις, κάτι το οποίο σας κρατά στάσιμους και περιορισμένους, κάνοντας τις συνθήκες ακόμη πιο βαρετές και δύσκολες. Η έκλειψη Σελήνης στις 05/05 αφορά επίσης τον τέταρτο οίκο σας, κάτι που θα μπορούσε να ξυπνήσει μνήμες από οικογενειακά τραύματα και πονεμένες ιστορίες του παρελθόντος. Αναλογιστείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και αφήστε τον χρόνο να επουλώσει κάποιες πληγές χωρίς να τις σκαλίζετε.

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στις 05/05 μπορεί να σάς επηρεάσει έντονα συναισθηματικά, διανοητικά και ακόμη και σωματικά. Παρόλο που ίσως να μην σας αρέσουν οι ριζικές αλλαγές, με την έκλειψη που κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, μια σημαντική αλλαγή στις σχέσεις σας θα μπορούσε να βρίσκεται προ των πυλών. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με λόγια και συμπεριφορές, και να αποφύγετε τις συναισθηματικές ακρότητες για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Επίσης, η έκλειψη αυτή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επανεξέταση και την ανανέωση στους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται βελτίωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS