ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους αυτόν τον μήνα


JTeam

3 Μαΐου 2023

3 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους αυτόν τον μήνα
Δύσκολος μήνας ο Μάϊος, ωστόσο από τα μέσα και μετά φτιάχνει σημαντικά για ορισμένα ζώδια

Το σκηνικό ακόμη δεν θυμίζει Άνοιξη. Ούτε ο καιρός, αλλά ούτε και τα άστρα φαίνεται να είναι έτοιμα για νέα σεζόν, γεμάτη με αισιοδοξία και θετικές εξελίξεις. Μέχρι και τις 16 Μαΐου, οφείλουμε να δείξουμε υπομονή, καθώς με ανάδρομο πλανήτη τον Ερμή, τον Πλούτωνα, αλλά και μια Σεληνιακή έκλειψη στις 5/05, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Από τα μέσα και έπειτα όμως, το τοπία αρχίζει και ξεκαθαρίζει και ξεκινά και επίσημα μια νέα εποχή, η οποία θα φέρει σημαντικές θετικές εξελίξεις, για τα 3 παρακάτω ζώδια:

Ταύρος

Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών καθώς έχεις ήδη μπει στον γενέθλιο μήνα σου. Από τις 16 Μαΐου ο Δίας, ο πλανήτης της εύνοιας και της τύχης, μπαίνει στο ζώδιο σου και έχοντας πλέον απαλλαγεί από τον ανάδρομη Ερμή, μπορείς επιτέλους να απολαύσεις όσα πραγματικά θες. Ρίσκα, πλάνα, αλλά και επιθυμίες εκπληρώνονται, ενώ θα έχεις ακόμη περισσότερες ευκαιρίες επέκτασης, τις οποίες καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς όσο διαρκέσουν. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και τα προσωπικά σας, ωστόσο το ενδιαφέρον σου στοχεύει υψηλά στους επαγγελματικούς σου στόχους.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου θα φέρει μια νέα ευκαιρία στα εργασιακά και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε κάθε σας στόχο και είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρετε. Ένα όνειρο ξεχασμένο που πάντοτε επιθυμούσατε. Μια θέση που νιώθατε ότι σας ανήκει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν.

Παρθένος

Αν εστιάσετε στα σωστά σημεία, θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα διαστήματα της ζωής σας. Αφήστε πίσω την ανασφάλεια και τον αρνητισμό και αγκαλιάστε τα θετικά που σας προσφέρει ο Δίας από τον Ταύρο. Προσπαθήστε να μην ασχολείστε διαρκώς με το τι κάνουν οι άλλοι, εστιάστε σε εσάς και μετριάστε την αρνητική κριτική που ασκείτε – στους άλλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS