ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα (εξαιτίας του Δία και της Αφροδίτης)


JTeam

8 Μαΐου 2023

3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα (εξαιτίας του Δία και της Αφροδίτης)
Τι έχει να μας φέρει το διάστημα από τις 8 έως και τις 14 Μαΐου

Παρά το γεγονός πως ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, υπάρχουν αστρολογικά δρώμενα, τα οποία έρχονται επιτέλους να «ταράξουν» τα νερά, και να φέρουν και πάλι ενθουσιασμό στην καθημερινότητα μας. Πόσο μάλλον αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, είναι πολύ πιθανό από αυτή την εβδομάδα να νιώσεις πως ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου, πιο αισιόδοξος και πιο θετικός.

Ποια ζώδια θα έχουν θετικές εξελίξεις γι' αυτή την εβδομάδα

Ταύρος

Οι δυσκολίες των τελευταίων μηνών ήταν έντονες, ωστόσο αρχίζεις να παίρνεις μερικές ανάσες. Οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, όμως προετοιμάζεσαι για μια νέα φάση στη ζωή σου, η οποία έχει να σου προσφέρει πολλές θετικές εξελίξεις. Ο Δίας προετοιμάζεται να μπει στο ζώδιο σου, φέρνοντας τύχη, εύνοια, δυναμισμό και επιτυχίες. Είναι η στιγμή να συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου και να κατακτήσεις ό,τι πραγματικά στοχεύσεις, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας δύσκολα μπορεί να πάει κάτι λάθος. Η επιρροή του ανάδρομη Ερμή, είναι ακόμη έντονη, όμως πλέον έχετε μάθει να εστιάζετε σε ό,τι πηγαίνει καλά. Και αυτό, είναι τα προσωπικά σας. Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, ο πλανήτης της Αφροδίτης φέρνει τις καλύτερες προοπτικές για αυτήν την εβδομάδα, και σας καλεί να ζήσετε τον έρωτα όσο πιο έντονα γίνεται. Προσέξτε μόνο, την επιρροή του Ποσειδώνα που φέρνει ανυπομονησία και μερικές φορές απογοητεύσεις.

Λέων

Η ζωή σας φαίνεται πως μπαίνει σε μια τάξη και έχετε αποκτήσει σταθερούς ρυθμούς. Πλέον νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έρχεται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σας να γίνονται όλο και καλύτερα. Οι επόμενες ημέρες είναι το κατάλληλο διάστημα για να εστιάσετε στη δουλειά σας, και να βιώσετε την αναγνώριση που τόσο έχετε ανάγκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS