ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια του αστρολογικού κύκλου (και υπάρχει λόγος γι' αυτό)


JTeam

10 Μαΐου 2023

Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια του αστρολογικού κύκλου (και υπάρχει λόγος γι' αυτό)
Αυτή τη φορά δεν βασιζόμαστε μόνο στα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, αλλά σε επίσημη έρευνα

Βρετανοί ερευνητές αποφάσισαν να ανακαλύψουν ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια του αστρολογικού κύκλου και μάλιστα κατέληξαν σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Συγκεκριμένα βασίστηκαν σε 900 νικητές βραβείου Νόμπελ και μελέτησαν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και το αστρολογικό τους προφίλ.

Αυτό που έδειξε η έρευνα, είναι πως τα ζώδια που ξεχώρισαν στις δυο πρώτες θέσεις, κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή. Να σημειωθεί πως ο πλανήτης Ερμής, συμβολίζει τις εγκεφαλικές λειτουργίες, τον τρόπο αντίληψης και επικοινωνίας, τα πρώτα μαθητικά χρόνια και τη δυνατότητα της μάθησης.

Η τριάδα ζωδίων που ξεχώρισε για την εξυπνάδα και την ευστροφία, ήταν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, και οι Ζυγοί.

Δίδυμος - Κυβερνήτης πλανήτης Ερμής


Είναι ζώδιο που μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση χάρη στην εξυπνάδα του, και το ανοιχτό μυαλό του. Έχει έντονη περιέργεια και θέλει συνέχεια να αποκτά νέες γνώσεις και εμπειρίες. Το πεδίο ενδιαφέροντος του είναι ευρύ και επιδιώκει να κατανοήσει όλα όσα τον απασχολούν και τον ενδιαφέρουν. Το μυαλό του είναι πάντα σε εγρήγορση και οι ερωτήσεις του δεν στερεύουν ποτέ.

Παρθένος - Κυβερνήτης πλανήτης Ερμής

Είναι το πιο σχολαστικό ζώδιο, το οποίο είναι ικανό να σκεφτεί κάθε λεπτομέρεια και να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια. Τίποτα δεν τους περνά απαρατήρητο ενώ παράλληλα αναζητούν την τελειότητα. Αυτό το ζώδιο, που κυβερνάται από τον τον Ερμή, θέλει μονίμως να εξελίσσεται και να δοκιμάζει το μυαλό του. Όσο πιο δύσκολο είναι να λυθεί ένα πρόβλημα, τόσο πιο συναρπαστικό του φαίνεται.

Ζυγός - Κυβερνήτης πλανήτης Αφροδίτη

Πρόκειται για ένα ζώδιο που γνωρίζει καλά πως να ξετυλίγει πολύπλοκες καταστάσεις. Επίσης έχει έντονη διαίσθηση και ικανότητα να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα. Ένας Ζυγός ξέρει πώς να δείχνει διπλωματία και κατανόηση όταν είναι απαραίτητο, ενώ είναι τόσο έξυπνος που μπορεί να αντιληφθεί αμέσως τα αρνητικά vibes και να τα φέρει προς όφελός του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS