ΖΩΔΙΑ

O Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και φέρνει εξελίξεις στα παρακάτω ζώδια


JTeam

12 Μαΐου 2023

O Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και φέρνει εξελίξεις στα παρακάτω ζώδια
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, είχε ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 15/05, ο πλανήτης Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, φέρνοντας επιτέλους ένα καλύτερο κλίμα σε επικοινωνίες, πλάνα και συζητήσεις.

Το τελευταίο διάστημα, πιθανόν να είχατε παρεξηγήσεις, ή θέματα από το παρελθόν τα οποία σας απασχολούσαν και πάλι έντονα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας την ασφάλεια, την σταθερότητα και τις απολαύσεις. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπήκαμε σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επανεκτίμησης καταστάσεων κυρίως σε σχέση με οικονομικά και υλικά ζητήματα και φυσικά επανήλθαν στο προσκήνιο παρελθοντικές εκκρεμότητες ή μισοτελειωμένες καταστάσεις.

Με τον Ερμή ξανά σε ορθή πορεία από τις 15/05/2023, το τοπίο θα αρχίσει σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας και να βάλουμε τα σχέδια μας σε εφαρμογή. Ακόμη, αν είχατε σκέψεις για να πάρετε κάποιο ρίσκο ή μεγάλες αποφάσεις, από τις 15 και μετά του μήνα, θα είναι μια κατάλληλη φάση για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε αλλαγές.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS