ΖΩΔΙΑ

Πώς συμπεριφέρεσαι όταν ζηλεύεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

13 Μαΐου 2023

Πώς συμπεριφέρεσαι όταν ζηλεύεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
pexels
Μήπως βγαίνεις εκτός εαυτού;

Δεν ζηλεύουν όλοι το ίδιο. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Η ζήλεια είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να πυροδοτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Ωστόσο φαίνεται πως για κάποια ζώδια, ό,τι και αν κάνουν το συναίσθημα της ζήλειας είναι στη φύση τους και μπορούν να στο εκφράσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Από έντονα ξεσπάσματα, μέχρι υποχθόνιες τακτικές.

Πώς δείχνει λοιπόν κάθε ζώδιο τη ζήλεια του;

Κριός

Ο ανταγωνισμός είναι η δεύτερη φύση σου οπότε κάθε φορά που νιώθεις απειλή, εκφράζεις σε υπερβολικό βαθμό τη ζήλεια σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα έντονα αρνητικά συναισθήματα που σε κυριεύουν.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει έντονη κτητική διάθεση οπότε αν νιώσει ότι δεν του ανήκεις πια, τον κυριεύει η ζήλεια και μπορεί να οδηγηθεί σε ακραίες συμπεριφορές αν δεν έχει πια την προσοχή σου.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ζηλέψεις ποτέ τον σύντροφό σου και μάλιστα να του το δείξεις. Πολλές φορές, η χαλαρή αντιμετώπισή σου εκλαμβάνεται ως αδιαφορία αλλά αυτό είσαι, αγαπητέ Δίδυμε.

Καρκίνος

Δεν θα δείξεις ποτέ ανοιχτά τι σε ενοχλεί και σε κάνει να ζηλεύεις αλλά μέσα σου βράζεις και αυτό κάποια στιγμή θα φανεί και δεν θα μπορείς να το συγκρατήσεις, ευαίσθητο και ρομαντικό Καρκινάκι.

Λέων

Ζηλεύεις ίσως περισσότερο από κάθε ζώδιο και αν κάποιο πρόσωπο σού κλέψει την προσοχή, τότε μπορεί να βγάλεις προς τα έξω έναν πολύ σκληρό εαυτό.

Παρθένος

Διατηρείς την ψυχραιμία σου, εξετάζεις κάθε παράμετρο με λογική και αφού έχεις βάλει τα πάντα σε κουτάκια, αποφασίζεις πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού όταν η ζήλεια χτυπά την πόρτα σου. Όλα λοιπόν under control!

Ζυγός

Λατρεύεις την ισορροπία οπότε δύσκολα θα βγεις εκτός εαυτού ή θα υπερβείς τα όρια όταν ζηλεύεις και αυτό σε κάνει αξιοζήλευτο ζώδιο.

Σκορπιός

Όταν σε κυριεύει η ζήλεια, ενεργοποιούνται όλα σου ένστικτα με αποτέλεσμα μια έκρυθμη κατάσταση που αν δεν εκτονωθεί γρήγορα, θα επιστρέψει σε πολύ χειρότερη μορφή.

Τοξότης

Λατρεύεις την ελευθερία σου οπότε δεν υπάρχει κάτι που θα σε κάνει να ζηλέψεις τόσο ώστε να βγεις εκτός εαυτού και να χάσεις την ψυχραιμία σου.

Αιγόκερως

Δεν ζηλεύεις εύκολα αλλά αν ζηλέψεις θα είναι επειδή κάποιος σου βγήκε μπροστά επειδή απέκτησε μεγαλύτερη δύναμη επαγγελματικά και έβγαλε περισσότερα χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση, χάνεις τον έλεγχο και παραλογίζεσαι.

Υδροχόος

Έχεις μια εξαιρετική στρατηγική που εφαρμόζεις όταν ζηλεύεις και αυτή είναι ότι μπορείς να ελέγχεις με τέχνη κάθε σου συναίσθημα χωρίς να δίνεις την εντύπωση ότι εκείνη την ώρα βράζεις από μέσα σου.

Ιχθείς

Χάνεις τον έλεγχο πάνω στη ζήλεια και αυτό φαίνεται έντονα από τη γλώσσα του σώματός σου. Καλύτερα να απομονώνεσαι κάθε φορά που πάει να σου συμβεί γιατί εκείνη τη στιγμή γίνεσαι άλλος εαυτός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.