ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ακολουθούν (πιστά) τις τελευταίες τάσεις της μόδας


JTeam

18 Μαΐου 2023

Τα 3 ζώδια που ακολουθούν (πιστά) τις τελευταίες τάσεις της μόδας
Pexels
Οι λεγόμενοι «fashionistas»

Εκτός από όλα τα υπόλοιπα που επηρεάζει το ζώδιό μας, φαίνεται πως ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και για την τάση μας να θέλουμε να ακολουθούμε τα fashion trends. Για αυτούς η ζωή είναι μια ατελείωτη πασαρέλα και αυτοί είναι τα μοντέλα που προχωρούν καμαρωτοί φορώντας ό,τι πιο μοντέρνο.

Αν θεωρείς ότι γνωρίζεις ποια είναι τα 3 ζώδια που είναι «ορκισμένοι» στη μόδα, διάβασε παρακάτω γιατί μάλλον σε περιμένει μια έκπληξη!

Ταύρος

Ως ζώδιο της Αφροδίτης, ο Ταύρος αρέσκεται στα όμορφα πράγματα. Δεν είναι ο τύπος που θα πάει σε βίντατζ μαγαζιά για να βρει «θησαυρούς». Είναι ο τύπος που θα επενδύσει σε ποιοτικά και επώνυμα κομμάτια, εφόσον τα θεωρεί καλύτερα και με μεγαλύτερο status. Πολυτέλεια και Ταύρος πάνε πακέτο. Από την άλλη όμως δε θα προδώσει ποτέ την έμφυτη τάση του για άνεση, οπότε στην ντουλάπα ενός Ταύρου θα βρεις κομμάτια πρακτικά, εκλεπτυσμένα, κομψά και πολυτελή.

Λέων

Οκ, εδώ δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Τα Λιοντάρια λατρεύουν να είναι το επίκεντρο και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το πετύχουν είναι με την εμφάνισή τους, με το στιλ τους. Αγαπούν ό,τι και η χλιδή είναι το μεσαίο τους όνομα. Υπάρχει μια τάση σε αυτό το ζώδιο για ενασχόληση σε ότι αφορά στη μόδα και υπάρχουν αποδείξεις! Η Coco Chanel, ο Louis Vuitton, ο Michael Kors, η Cara Delevingne, η Kylie Jenner, η Karlie Kloss και η Winnie Harlow όλοι Λιονταράκια!

Ζυγός

Και ο Ζυγός είναι ζώδιο της Αφροδίτης, αλλά αρκετά διαφορετικός από τον Ταύρο. Αρέσκεται στα κοπλιμέντα και για αυτό δεν βγαίνει ποτέ απεριποίητος από το σπίτι. Τους αρέσει η ισορροπημένη κομψότητα και οτιδήποτε «ήρεμα σικάτο». Δεν θέλουν να κάνουν «θόρυβο» με τις εμφανίσεις τους, όπως οι Λέοντες, απλά θέλουν να μαγεύουν το πλήθος με την χάρη και την αισθητική τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.