ΖΩΔΙΑ

H νέα εβδομάδα ευνοεί περισσότερο αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

19 Ιουνίου 2023

H νέα εβδομάδα ευνοεί περισσότερο αυτά τα 3 ζώδια
Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης

Ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά θα είναι η νέα εβδομάδα που μόλις ξεκινά. Βρισκόμαστε στον απόηχο της Νέας Σελήνης, ενώ ιδιαίτερα έντονη είναι και η παρουσία του Ποσειδώνα. Από τη μια, έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που φέρνει αρκετά μπερδέματα και συγχύσεις, ενώ από την άλλη, ο Δίας από τον Ταύρο σχηματίζει σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική κυρίως σε θέματα επαγγελματικά.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα:

Ταύροι


Το ενδιαφέρον σας εστιάζει σε θέματα επέκτασης, επενδύσεων, σε θέματα που αφορούν γενικότερα τα χρήματα και τη καριέρα σας. Τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν, ενώ αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να κλείσουν σημαντικές συμφωνίες, ή να γνωρίσετε τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε. Ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγετε να μπλέξετε χρήματα με αισθήματα και μείνετε μακριά από δάνεια.

Καρκίνοι

Τα γενέθλια σας ξεκινούν φέτος την Τετάρτη 21/06 που γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Αυτό σημαίνει πως ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο σας δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Πιθανό να υπάρξει μια επαγγελματική συμφωνία που θα σας αλλάξει τα δεδομένα, ή πιθανό να έχετε καθοριστικές εξελίξεις τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιοί

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας, μη βιάζεστε να ενθουσιαστείτε, αλλά επίσης μη βιάζεστε και να απογοητευτείτε. Αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται και μια εξαιρετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Δία από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τους Ιχθύς. Η όψη αφορά τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα, τα οποία καλό θα ήταν να οργανώσετε και να βάλετε σε μια τάξη. Αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε τοπία και σκέψεις, και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS