ΖΩΔΙΑ

17/07: Η σημαντικότερη μέρα της αστρολογίας έφτασε - Πώς θα κάνεις manifest τους στόχους σου


JTeam

17 Ιουλίου 2023

17/07: Η σημαντικότερη μέρα της αστρολογίας έφτασε - Πώς θα κάνεις manifest τους στόχους σου
Η ώρα για manifest είναι εδώ. Δώσε προσοχή και εκμεταλλεύσου σωστά την ημέρα

Η σημερινή Δευτέρα δεν είναι μία Δευτέρα σαν όλες τις άλλες. Η σημερινή Δευτέρα, 17 Ιουλίου, είναι η σημαντικότερη μέρα του αστρολογικού έτους. Είναι η μέρα που θα κάνεις manifest τους στόχους σου και, γενικά, ό,τι πιστεύεις ότι χρειάζεται λίγη παραπάνω ενέργεια από το σύμπαν.

Τι ακριβώς θα συμβεί;

Σήμερα, 17/07, οι Δεσμοί της Σελήνης εγκαταλείπουν τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και μετακινούνται στον άξονα Κριού – Ζυγού. Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι ούτε πλανήτες ούτε αστεροειδείς, αλλά μαθηματικά υπολογισμένα σημεία τα οποία προκύπτουν από την τροχιά της Γης και κινούνται πάντα με φορά αντίθετη του ζωδιακού κύκλου. Η παραπάνω αλλαγή, λοιπόν, έχει σημαντική επίδραση στα ζώδια και φυσικά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Όταν οι δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν, έρχονται καρμικές αλλαγές. Κι εφόσον αυτήν τη στιγμή το αστρολογικό παιχνίδι περιλαμβάνει την ανάδρομη Αφροδίτη, τα ερωτικά σου είναι που θα επηρεαστούν περισσότερο.

@astrobellaluna The North Node is moving into Aries and the South Node is moving into Libra on July 17th so we are about to turn up the volume on our need for indepdence while tuning out the need for anyone elses approval! #astro #shift #lunarnodes #aries #libra ♬ Rebirth - Lux-Inspira

Επίσης, έχουμε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο - κι αυτό, από μόνο του, σηματοδοτεί μία νέα αρχή.

Πώς θα γίνει το manifest;

Ήρθε η ώρα για manifest, λοιπόν, και πρέπει να γίνει σωστά. Αντί να επικεντρωθείς σε όσα δεν θέλεις να γίνουν, στρέψε την προσοχή σου στο ακριβώς αντίθετο, δηλαδή σ’ αυτά που θέλεις να συμβούν. Άφησε πίσω το παρελθόν, ιδιαίτερα όσον αφορά σε πρώην συντρόφους και τοξικές καταστάσεις που σε κρατούν μακριά από όσα σου αξίζουν, και πίστεψε, επιτέλους, ότι σου αξίζουν όντως καλά πράγματα.

Το παρακάτω TikTok σου λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, για να πάρεις το δωράκι σου από το Σύμπαν:

@mediumcarlablaha New Moon Manifesting July 17 2023. #newmoon #newmoonritual #astrology #cancerastrology #newmoonmanifesting ♬ Moon - Siggerr

Θα το κάνεις μία φορά και θα συνεχίσεις την ημέρα σου. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι διαρκώς ότι κάτι θα αλλάξει. Προσπάθησε, όμως, να συμπεριφέρεσαι σαν να έχουν πραγματοποιηθεί οι ευχές σου, σε συναισθηματικό επίπεδο. Πίστεψε ότι κάνεις μία νέα αρχή και ξεκίνα να τη ζεις, ακόμη κι αν δεν ήρθε ακόμη. Αυτό το «fake it ‘til you make it» είναι που θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι και η σημερινή μέρα, είναι που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε όσα επιθυμείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.