ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θέλουν να χωρίσουν εδώ και τώρα


JTeam

23 Ιουλίου 2023

Τα ζώδια που θέλουν να χωρίσουν εδώ και τώρα
Μέχρι τις 8/10/2023 η Ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκεται σε φάση σκιάς

Γνωρίζεις ήδη πως ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά δρώμενα των ημερών, είναι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η ανάδρομη πορεία της, ξεκινά από σήμερα και φέρνει καθοριστικές αλλαγές, οι οποίες θα επηρεάσουν με πολλούς και διάφορους τρόπους όλα τα ζώδια. Σε έχουμε ήδη ενημερώσει για τις βασικές αλλαγές που θα έχουν τα ζώδια, ωστόσο υπάρχουν αρκετές εκδοχές για το πως αναμένεται να εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες..

Όπως καταλαβαίνεις, ο πλανήτης της Αφροδίτης επηρεάζει άμεσα τις ερωτικές σχέσεις, τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, την εμφάνιση μας, μέχρι και τα οικονομικά μας. Για ορισμένα ζώδια ωστόσο, υπάρχει και το έντονο ενδεχόμενο του χωρισμού και θα καταλάβεις παρακάτω γιατί:

Ποια ζώδια θέλουν να χωρίσουν εδώ και τώρα, εξαιτίας της Ανάδρομης Αφροδίτης

Ταύρος

Είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά, και το γεγονός πως προχωρά σε αναδρομή πορεία, σημαίνει πως έρχονται έντονες και καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σου. Είναι η στιγμή που θα επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. Θα σκεφτείς καλά τις ανασφάλειες σου, τα όσα σε κρατούν πίσω στους δεσμούς σου και θα αναγκαστείς να αφήσεις ορισμένα πρόσωπα οριστικά, προκειμένου να εξελιχθείς. Από την άλλη όμως, η Ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει το παρελθόν σε πρώτο πλάνο. Και έτσι δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ σου λείπει ένας πρώην σύντροφος, και να τα παρατήσεις όλα, ακόμη και να χωρίσεις, προκειμένου να είσαι και πάλι μαζί του.

Λέων

Στο ζώδιο σου θα βρίσκεται η αναδρομή Αφροδίτη και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θες, ακόμη και αν το τίμημα είναι να φύγεις από μια σχέση που δεν σε καλύπτει πια. Η διάθεση σου αυτές τις ημέρες θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν αποκλείεται να έρθεις σε οριστικές ρήξεις με τη σχέση σου. Οι εξελίξεις των ημερών αφορούν τα ερωτικά σας άμεσα και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, όσο δύσκολες και αν είναι. Σίγουρα πάντως μην αποκλείσετε επιστροφές από το παρελθόν σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.