ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις


JTeam

27 Ιουλίου 2023

Τα ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις
Εσύ, ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια;

Πολλές φορές πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις επιλογές μας. Ή θεωρούμε πως δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε στα προσωπικά μας, για παράδειγμα. Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν κάποια στοιχεία και χαρακτηριστικά που μας ωθούν σε ορισμένες ενέργειες και αποφάσεις. Είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Και καλώς ή κακώς, σε αυτές τις αποφάσεις παίζει ρόλο και η ψυχοσύνθεση σου. Η προσωπικότητα σου, η οποία φυσικά και έχει κάτι από το ζώδιο σου.

Σε αυτή την περίπτωση, αν βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, όπου επιθυμείς μια πιο σταθερή και μακροχρόνια δέσμευση, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω ζώδια σου, ως σύντροφο.

Παρθένος

Ένας παρθένος είναι μια πολύ επιλεκτική και αφοσιωμένη προσωπικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις του. Προτιμάει να χτίζει γερές βάσεις, οι οποίες αντέχουν στον χρόνο και του προσφέρουν μια ασφάλεια, και σιγουριά. Είναι ένα ζώδιο που θέλει την ζωή του σε τάξη και δεν ενθουσιάζεται τόσο με τις περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες. Αν βρει σε εσένα τα στοιχεία που ψάχνει από μια σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να έχεις έναν σύντροφο δίπλα σου, που θα είναι πάντα εκεί για σένα.

Ταύρος

Έχει πολλά αρνητικά, αλλά πέρα από το πείσμα και τον εγωισμό, είναι ένα ζώδιο το οποίο πολύ δύσκολα θα εγκαταλείψει μια σχέση. Πέρα από το γεγονός πως του αρέσει η σταθερότητα, ένας Ταύρος πάντα αναζητάει την ασφάλεια σε γνώριμα για εκείνον μέρη. Έχει βαθιά πίστη μέσα του, και αν πιστεύει πως είσαι ο κατάλληλος σύντροφος για εκείνον, δεν θα σε εγκαταλείψει καθόλου εύκολα.

Καρκίνος


Μόνο ένας Καρκίνος θα ήταν διατεθειμένος να κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να λειτουργήσει μια σχέση που την θέλει πολύ. Ο έντονος συναισθηματισμός του, αλλά και τα συναισθήματα του, τον οδηγούν στο να παλέψει πολύ και με πείσμα για αυτό που θέλει. Δύσκολα θα σβήσουν τα συναισθήματα σε έναν Καρκίνο και πάντοτε θα ψάχνει λύσεις για να συνεχίσει η σχέση του.

Αιγόκερως


Είναι ένα από τα ζώδια που δεν φοβάται τη δέσμευση. Αντιθέτως, του προσφέρει μια έξτρα αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Μη ξεχνάς πως ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του αφοσιωμένος στα επαγγελματικά του, και να για να το κάνει αυτό με την ησυχία του, χρειάζεται μια σχέση σταθερή, χωρίς σκαμπανεβάσματα και δράμα. Ακόμη, αν βάλει κάποιον στόχο στις σχέσεις του, θα κάνει τα πάντα για να τον πετύχει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS