ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα και κουράζουν απίστευτα


JTeam

3 Αυγούστου 2023

3 ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα και κουράζουν απίστευτα
Σύμφωνα με την αστρολογία, ορισμένα ζώδια έχουν μια έμφυτη τάση να σκέφτονται υπερβολικά κάθε κατάσταση

Όλοι έχουμε μπει στο τρυπάκι να σκεφτούμε ξανά και ξανά ορισμένες καταστάσεις. Να κάνουμε τις υποθέσεις μας, για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν είχαμε πει όσα λέγαμε, ή αν λέγαμε όσα πραγματικά θέλαμε να πούμε. Σκοπός μας δεν είναι να σε μπερδέψουμε και τώρα, αλλά να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις γιατί ορισμένοι άνθρωποι, έχουν περισσότερες πιθανότητες να υπεραναλύσουν τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια.

Παρθένος

Είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή. Δηλαδή η βάση του έχει να κάνει με το μυαλό, το πνεύμα, την επικοινωνία και τον εγκέφαλο. Ένας Παρθένος κερδίζει επάξια μια θέση στη λίστα με τα πιο υπεραναλυτικά ζώδια και αυτό γιατί έχει τρομερή ανάγκη να ελέγχει τα πάντα. Θέλει οργάνωση, έλεγχο, και τακτική σε όλα του. Για να τα καταφέρεις να τα έχεις όλα στην εντέλεια όμως, προφανώς δεν είναι και μια απλή διαδικασία. Χρειάζεται σκέψη, και σωστές επιλογές. Για να καταλήξουν σε αυτές, έχουν απορρίψει κάθε πιθανό σενάριο, ύστερα από ατελείωτες ώρες σκέψης και επεξεργασίας των καταστάσεων.

Δίδυμος


Επίσης ένα ζώδιο, το οποίο κυβερνάται από τον Ερμή και το πιθανότερο είναι να πέσει στον φαύλο κύκλο της υπερανάλυσης. Οι σκέψεις ενός Δίδυμου, μπορεί να είναι αμέτρητες την ίδια στιγμή. Το μυαλό τους, επεξεργάζεται καταστάσεις, ανθρώπους και πράξεις αδιάκοπα, ενώ η θέληση για επικοινωνία, τον οδηγεί σε ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Είναι στο χέρι τους, αν αυτό το χαρακτηριστικό θα καταφέρουν να το χρησιμοποιήσουν υπέρ τους ή όχι. Από τη μια οι σκέψεις τους προκαλούν στρες και άγχος, από την άλλη, η ικανότητα των Διδύμων να βλέπουν πολλαπλές προοπτικές τους βοηθά να επικοινωνούν καλύτερα όλα όσα σκέφτονται.

Σκορπιός


Ως Σκορπιός είναι λογικό να παθιάζεται έντονα και βαθιά με ορισμένες καταστάσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τα παίρνει όλα πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να τον βρίσκεις χαμένο στις σκέψεις του για ώρες, μπορεί και μέρες. Έχουν την ανάγκη να κατανοήσουν τα πάντα, να ζητούν επιβεβαίωση, και να ψάχνουν για εκδικήσεις. Διαθέτουν μια έμφυτη επιθυμία να ξετυλίξουν τα μυστήρια της ζωής και όλα αυτά τους οδηγούν σε αμέτρητες σκέψεις και σενάρια. Η υπεραναλυτική φύση τους επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής τους, από τα ερωτικά μέχρι και τις φιλικές τους σχέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.