ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που συγχωρούν την απιστία πιο εύκολα


JTeam

4 Αυγούστου 2023

3 ζώδια που συγχωρούν την απιστία πιο εύκολα
Ζώδια και απιστία: Ποιοι τα πηγαίνουν καλύτερα, και ποιοι όχι

Όπως και να το κάνουμε η απιστία είναι μια δύσκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν διαφορετικά συναισθήματα, αλλά και όταν δεν την περιμένεις. Σε πληγώνει, σε γεμίζει με οργή και σε ωθεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε έναν άνθρωπο που σε πρόδωσε.

Ωστόσο για ορισμένα άτομα, τα πράγματα αλλάζουν. Η ικανότητα τους, να αγαπούν βαθιά και έντονα, πολλές φορές τους ωθεί στο να τα ξεχνάνε όλα και να προσπαθήσουν και πάλι. Τα έντονα συναισθήματα είναι στοιχείο της προσωπικότητα τους, και αυτό σημαίνει πως αν αγαπούν θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν μια απιστία, και την συγχωρέσουν, πιο εύκολα.

Καρκίνος

Είναι πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι οι Καρκίνοι. Γνωστοί για τη ρομαντική και περιποιητική φύση τους. Εκτιμούν τις συναισθηματικές συνδέσεις και άμα νιώσουν τον έρωτα, δύσκολα τον αφήνουν. Ακόμη και αν πληγωθούν. Αν ο σύντροφος τους, απιστήσει σίγουρα θα πονέσουν και θα πληγωθούν, αλλά ποτέ δεν θα μισήσουν. Με αρκετή προσπάθεια, καλύτερη επικοινωνία και νέες βάσεις, ίσως και να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο να είστε ξανά μαζί.

Ιχθύες

Θέλουν να βλέπουν το καλύτερο στους ανθρώπους. Η φαντασία τους και ο ρομαντισμός, τους οδηγεί στο να βλέπουν διαφορετικά τις καταστάσεις. Οι πράξεις αγάπης για εκείνους, μπορεί να τους στιγματίσουν πολύ, σε σημείο να μην τις ξεχάσουν ποτέ. Γι' αυτό, ακόμη και αν πληγωθούν ή έρθουν αντιμέτωποι με την απιστία, το πιθανότερο είναι να σκεφτούν όλες εκείνες τις καλές στιγμές που έζησαν μαζί σας.

Ζυγός


Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ζώδιο και με δυνατό ένστικτο. Αν ένας Ζυγός καταλάβει πως πράγματι έχετε μετανιώσει για την απιστία και πως θέλετε να προχωρήσετε αποκλειστικά μαζί του, το σίγουρο είναι πως θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά, ειδικά αν υπάρχουν ακόμη αισθήματα. Μη ξεχνάτε πως είναι επίσης προσωπικότητες, που λατρεύουν την αρμονία στη ζωή τους και σιχαίνονται όταν αυτή διαταράσσεται. Επομένως θα θελήσουν σίγουρα να την επαναφέρουν, είτε μαζί σας, είτε μόνοι τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.