ΖΩΔΙΑ

Venus Cazimi: Τι είναι το σημερινό κοσμικό γεγονός και τι δύναμη φέρνει σε κάθε ζώδιο


JTeam

13 Αυγούστου 2023

Venus Cazimi: Τι είναι το σημερινό κοσμικό γεγονός και τι δύναμη φέρνει σε κάθε ζώδιο
Σήμερα, 13 Αυγούστου, το Venus Cazimi θα πλημμυρίσει τους ουρανούς, σηματοδοτόντας το μισό της διαδρομής για την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα και κάνοντάς μας να αναθεωρήσουμε πολλά στη ζωή μας.

Ο πλανήτης της Αφροδίτης βρίσκεται στον Λέοντα από τις 5 Ιουνίου 2023 και θα παραμείνει εκεί έως τις 8 Οκτωβρίου 2023 και αυτή η παρατεταμένη ανάδρομη πορεία της έχει ήδη βοηθήσει κάθε ζώδιο να αναθεωρήσει τι λειτουργεί και τι όχι για εκείνο σε θέματα έρωτα, αγάπης, ευχαρίστησης και ικανοποίησης -και θα συνεχίσει να το κάνει. Και σήμερα που πραγματοποιείται το cazimi της Αφροδίτης, είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθουμε κοντά με τον αυθεντικό μας εαυτό και με όσα άτομα νιώθουμε μια ιδιαίτερη σύνδεση.

Jenny.Gr

Τι είναι το Venus Cazimi

Το “Cazimi” είναι η λατινική απόδοση της αραβικής λέξης kaṣmīmī, που μεταφράζεται σε «σαν να βρίσκεται στην καρδιά».

Στην αστρολογία, το cazimi εμφανίζεται όταν ο Ήλιος και ένας πλανήτης ευθυγραμμίζονται σε μία μοίρα, σχηματίζοντας μια σύνοδο. Όταν ένας πλανήτης κινείται πολύ κοντά στον Ήλιο, λέγεται ότι «καίγεται» ή καταστρέφεται από τη θερμότητά του. Ωστόσο, όταν ένας πλανήτης κινείται αρκετά κοντά στον Ήλιο για να πάρει θέση cazimi ή να καθίσει «στην καρδιά» του Ήλιου, θεωρείται ότι εντείνει την ενέργεια των εμπλεκόμενων πλανητών. Πρόκειται για μια μαγευτική κατάσταση όπου η φωτιά δεν μπορεί να σας κάψει -οι φλόγες μας εγκλιματίζουν στο νέο μας περιβάλλον.

Το cazimi της Αφροδίτης, γνωστό και ως Αστρικό Σημείο της Αφροδίτης, εμφανίζεται όταν ο Ήλιος και η Αφροδίτη ενώνονται στον νυχτερινό ουρανό. Στις 13 Αυγούστου 2023, η Αφροδίτη θα ευθυγραμμιστεί με τον Ήλιο, σηματοδοτώντας το μισό της διαδρομής για την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα. Κατά τη διάρκεια αυτού του cazimi, η Αφροδίτη κάνει τη δραματική της μεταμόρφωση από βραδινό αστέρι (ορατό από τη δύση έως την ανατολή του ηλίου) σε πρωινό αστέρι (ορατό κατά το φως της ημέρας). Όταν η Αφροδίτη είναι βραδινό αστέρι, τα πράγματα είναι πιο σκοτεινά πριν την αυγή. Και όταν η Αφροδίτη μεταμορφώνεται ξανά σε πρωινό αστέρι, βρισκόμαστε στη φάση της ζωής όπου νέα μονοπάτια και περιπέτειες ξετυλίγονται μπροστά μας.

Jenny.Gr

Τι να περιμένουμε από το Venus Cazimi στον Λέοντα

Το Cazimi της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ένα συμβολικό κατώφλι. Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στη φάση του βραδινού αστεριού της, επικεντρώνεται στον προβληματισμό, την ενδοσκόπηση και την αντιμετώπιση των σκιών μας. Η Αφροδίτη όμως, είναι ο φωτεινότερος πλανήτης στον νυχτερινό ουρανό. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μας στιγμές, η αγάπη για τον εαυτό μας και η συμπόνια μπορούν να φωτίσουν τον δρόμο μας. Τώρα, με την Αφροδίτη να επιστρέφει στο φως της ημέρας, μας πλημμυρίζει μια αίσθηση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον. Το Venus cazimi είναι μια εξαιρετική στιγμή για καλλιτεχνική έκφραση, προσωπική ανάπτυξη, αγάπη, φιλία και αναζήτηση ευχαρίστησης.

Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια δύσκολη περίοδος, όπου πρέπει να βγούμε από τις σκιές και να βάλουμε τον εαυτό μας σε πρώτη θέση. Κατά τη διάρκεια αυτού του cazimi, μας δείχνει πώς να τοποθετήσουμε πρώτα τις επιθυμίες μας. Μας εντείνει την επιθυμία να ζήσουμε μια γεμάτη ζωή. Επιθυμία να περιβαλλόμαστε από θετικές σχέσεις. Επιθυμία να γνωρίσουμε τον εαυτό μας σε βαθύτερο επίπεδο. Η Αφροδίτη θέλει να εξερευνήσουμε τις κρυφές σφαίρες του υποσυνείδητού μας. Εάν αισθάνεστε αποκομμένοι ή παρασυρμένοι, είναι καιρός να επιστρέψετε στον εαυτό σας και να βγείτε από το σκοτάδι.

Επειδή η Αφροδίτη κυβερνά τις μακροπρόθεσμες συνεργασίες, η εστίαση τώρα πρέπει να γίνει στην οικοδόμηση μιας αγάπης που μπορεί να διαρκέσει. Οι ανάδρομοι κύκλοι είναι μια στιγμή για επανεξέταση και αναδιάρθρωση της ζωής μας. Όταν η Αφροδίτη παίρνει τη σειρά της να ανακατέψει τα πράγματα, έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιοι είμαστε χωρίς τη συμβολή άλλων. Εξάλλου, η πιο σημαντική σχέση που έχουμε είναι με τον εαυτό μας.

Jenny.Gr

Τι να κάνει manifest κάθε ζώδιο σήμερα για να αξιοποιήσει το Cazimi της Αφροδίτης στο μέγιστο

Κριός

“Ανοίγω την καρδιά μου για μια νέα ερωτική δέσμευση που θα ταιριάζει με την ψυχή μου”

Ταύρος

“Καλωσορίζω νέες, θετικές αλλαγές στο σπίτι μου”

Δίδυμος

“Ξεκινώ με ενθουσιασμό ένα νέο project, που θα ευθυγραμμίζεται με τον θεϊκό σκοπό μου”

Καρκίνος

“Είμαι μαγνήτης οικονομικού πλούτου”

Λέων

“Επανασυστήνω τον εαυτό μου στον κόσμο και ξεκινώ ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή μου”

Παρθένος

“Αγκαλιάζω την ισορροπία σε κάθε τομέα της ζωής μου, ενώ ταυτόχρονα αποδέχομαι και αγαπώ την παρούσα στιγμή στη ζωή μου”

Ζυγός

“Εστιάζω στο να τιμήσω τις φιλοδοξίες μου και να κυνηγήσω τους στόχους που με κάνουν να νιώθω πλήρης”

Σκορπιός

“Προορίζομαι για επαγγελματική επιτυχία και έχω πίστη στον εαυτό μου πως θα κάνω πραγματικότητα όλα μου τα όνειρα”

Τοξότης

“Αφήνω πίσω το παρελθόν ώστε να αγκαλιάσω μια νέα πορεία στη ζωή μου”

Αιγόκερως

“Επικεντρώνομαι σε όσα μου προσφέρουν ευτυχία και άνεση, απολαμβάνοντας στο μέγιστο τη ζωή μου”

Υδροχόος

“Αγκαλιάζω την ανάπτυξη του εαυτού μου, ώστε να δημιουργήσω ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης με τον/την σύντροφό μου”

Ιχθείς

“Αυτό το κεφάλαιο στη ζωή αφορά μόνο εμένα, και θα τιμήσω τον εαυτό μου σε κάθε του βήμα”

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.