ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα ζήσουν την πιο ερωτική εβδομάδα του Αυγούστου


JTeam

14 Αυγούστου 2023

3 ζώδια που θα ζήσουν την πιο ερωτική εβδομάδα του Αυγούστου
Το τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Χείρωνα σήμερα, έρχεται για να φέρει έντονες στιγμές

Μπορεί ο Αύγουστος να μας έχει δυσκολέψει λιγάκι στο θέμα τον ερωτικών -ωστόσο, όσο κοντεύουμε προς το τέλος του φτάνουμε, τόσο πιο γλυκός γίνεται.

Από σήμερα και έπειτα, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουμε άτομα, τα οποία θα επηρεάσουν πολύ ευχάριστα την ερωτική μας ζωή και έρχονται προκειμένου να μας βοηθήσουν, να ξεπεράσουμε τελειωμένες καταστάσεις και πρώην συντρόφους. Στην ουσία, έρχονται να επουλώσουν τις πληγές μας και να μας δείξουν τι πραγματικά αξίζουμε.

Jenny.Gr

Ωστόσο, χρειάζεται και λίγη προσοχή γιατί στις 16/08/2023 το κλίμα αλλάζει με τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, να φέρνει απρόοπτα και ίσως πρόσκαιρους χωρισμούς.

Πάμε να δούμε τα ζώδια που θα έχουν την πιο ερωτική εβδομάδα του Αυγούστου:

Καρκίνος

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις για εσάς του Καρκίνους, αφού έρχονται συναντήσεις, γνωριμίες και νέοι έρωτες είτε μέσα από την πραγματική ζωή, είτε μέσω διαδικτύου, που σίγουρα θα σας επηρεάσουν. Ακόμη, το συγκεκριμένο διάστημα, είναι ιδανικό και για όσους βρίσκεστε σε σχέση, αφού θα νιώσετε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας και θα εκφράσετε ακόμη περισσότερα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Λέων

Ο Αύγουστος είναι για εσάς τους Λέοντες, ένας μήνας που έχει φέρε τα πάνω - κάτω στην ερωτική σας ζωή. Από σήμερα όμως, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε επιτέλους τις αλλαγές που διστάζετε τόσο καιρό. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να έχετε όλα αυτά που σας αξίζουν και αυτό το διάστημα θα σας προσφερθούν απλόχερα. Η Νέα Σελήνη, στα μέσα της εβδομάδας σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσετε ερωτικά τη σχέση σας.

Ζυγός

Το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Χείρωνα, έρχεται να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα για τα ερωτικά σας. Τώρα που οι ρυθμοί έχουν χαλαρώσει και οι διακοπές έχουν ξεκινήσει, θα έχετε τις ευκαιρία που θέλετε για να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με τον σύντροφο σας. Η ανανέωση στα ερωτικά σας θα είναι πολύ πιθανή αυτές τις ημέρες, ωστόσο αποφύγετε επιπόλαια ρίσκα και υπερβολές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.