ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που ελκύουν (συνέχεια) τοξικούς και χειριστικούς συντρόφους


JTeam

16 Αυγούστου 2023

3 ζώδια που ελκύουν (συνέχεια) τοξικούς και χειριστικούς συντρόφους
Τι είναι αυτό που προσελκύει το ενδιαφέρον ναρκισσιστικών συντρόφων;

Η αστρολογία έχει πολλές απαντήσεις να μας δώσεις σε θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις και όχι μόνο. Κι’ αυτό, γιατί μπορεί να μελετήσει ορισμένα χαρακτηριστικά ζωδίων και να δώσει κάποιες πιθανές εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν.

Οι τοξικές και χειριστικές σχέσεις είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο από ποτέ, γι’ αυτό και σήμερα θα δούμε 3 ζώδια που προσελκύουν χειριστικούς συντρόφους, αλλά και γιατί συμβαίνει αυτό:

Λέων

Μπορεί να μην περιμένεις ένα τόσο δυναμικό ζώδιο σε αυτή τη λίστα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ένας Λέων, έχει πολλές πιθανότητες να προσελκύει τέτοιους συντρόφους. Η αυτοπεποίθηση και η εντυπωσιακή του αύρα, συχνά αποσπούν το ενδιαφέρον ατόμων που θέλουν να επιβάλλουν εξουσία. Διαθέτουν πάθος και ένταση για τη ζωή, ένα στοιχείο το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερο δράμα, σε περίπτωση που μπλέξουν σε μια τοξική σχέση. Άλλωστε μη ξεχνάτε πως οι τοξικοί σύντροφοι, χρειάζονται ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό άτομo να τους δώσεις προσοχή, προκειμένου να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα με τον εαυτό τους.

Παρθένος

Η αλήθεια είναι πως είστε ένα από τα πιο δοτικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Αυτό από μόνο του, θα μπορούσε να προσελκύσει πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για την εκπλήρωση των δικών τους επιθυμιών. Συχνά πιστεύετε πως οι άλλοι είναι πιο σημαντικοί από εσάς, και έτσι αφήνετε να σας εξουσιάσουν άτομα, τα οποία στη συνέχεια θα σας χειριστούν και θα σας επιβληθούν. Είστε επίσης ικανοί να κάνετε τα πάντα για να μην απογοητεύσετε κάποιον που επιθυμείτε -γεγονός που επίσης μπορεί να γίνει πόλος έλξης για τοξικούς δεσμούς.

Ζυγός

Όντας ένα άτομο με μια προσαρμόσιμη προσωπικότητα, αλλά και πολλές κοινωνικές επαφές, θέλετε οι γύρω σας να νιώθουν ευχάριστα και όμορφα μαζί σας. Έχοντας την Αφροδίτη ως κυβερνήτη είστε πολύ γοητευτικά άτομα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πολλές φορές γοητεύετε τους λάθος ανθρώπους. Σαν προσωπικότητες επιθυμείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες, αλλά και να έχουν την προσοχή σας. Δυο χαρακτηριστικά, τα οποία επιθυμούν έντονα ναρκισσιστικοί και τοξικοί χαρακτήρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.