ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη


JTeam

23 Αυγούστου 2023

Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη
Έρχονται τρεις εβδομάδες δύσκολες. Κράτα γερά

Με το χέρι στην καρδιά, έχεις ηρεμήσει καθόλου το 2023; Φυσικά όχι. Πώς να ηρεμήσεις, άλλωστε, με τα αστρολογικά γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο, από την αρχή της χρονιάς; Τώρα, μαζί με την έναρξη της εποχής της Παρθένου, έρχεται ο ανάδρομος Ερμής – ναι, την ίδια μέρα – και όλοι μας, ανεξαρτήτως ζωδίου, θα βιώσουμε σημαντικές αλλαγές.

Από τις 23 Αυγούστου ως τις 15 Σεπτεμβρίου, θα ζήσουμε μία περίοδο περίεργη, μία περίοδο που θα μας δοκιμάσει. Τουλάχιστον, ο ανάδρομος θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε τα πράγματα δεν θα είναι όσο άσχημα φαίνονται – θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ωστόσο.

Τι σε περιμένει τις προσεχείς 3 εβδομάδες, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κριός

Ήρθε η ώρα να ξαναδείς τις συνήθειές σου και να αλλάξεις όλες εκείνες που σε κρατούν πίσω και σου στερούν την παραγωγικότητα. Είναι μία καλή στιγμή να προσέξεις πού σπαταλάς χρόνο – μην είσαι υπερβολικά σκληρός με τον εαυτό σου, ωστόσο. Οργανώσου σταδιακά και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Ξέρεις πολύ καλά τι σου αρέσει και ποια είναι τα πάθη σου. Σε ικανοποιούν, όμως; Ώρα να το ανακαλύψεις. Ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, ίσως γνωρίσεις νέα άτομα – ό,τι κι αν κάνεις, προσπάθησε να αποφύγεις το overthinking.

Δίδυμος

Θα επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο επικοινωνίας σου με τους άλλους και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε άτομα και καταστάσεις, για να μην τα βρεις σκούρα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια ή τους φίλους σου. Σημασία έχει να διατίθεσαι να τα βρείτε.

Καρκίνος

Ιδέες, απόψεις, συνήθειες – θα αμφισβητήσεις τα πάντα και θα ξαναγεννηθείς. Είναι μία καλή στιγμή να επιστρέψεις σε χόμπι του παρελθόντος, να μάθεις κάτι νέο ή να εξελίξεις μία ήδη υπάρχουσα γνώση.

Λέων

Θα οργανωθείς οικονομικά, Λέοντα. Αν σκεφτόσουν να κάνεις ένα πλάνο εξόδων, ήρθε η ώρα. Ο ανάδρομος θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε αποδιοργανώνουν, ακόμη κι αν αυτές αφορούν στην ακαταστασία του σπιτιού σου. Μην προσπαθήσεις να γίνεις τέλειος, δεν θα τα καταφέρεις.

Παρθένος

Ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας δύσκολος και τώρα θα προσπαθήσεις να αναλάβεις ακόμη περισσότερες ευθύνες. Μην παρασυρθείς. Σκέψου ότι προτεραιότητά σου είσαι εσύ, οπότε μην κουραστείς περισσότερο για να εξυπηρετήσεις τους άλλους.

Ζυγός

Ξεκινά μία περίοδος ενδοσκόπησης, Ζυγέ. Αυτές τις εβδομάδες, ασχολήσου με τον εαυτό σου, προσπάθησε να ωριμάσεις και να εξελιχθείς. Δεν είναι ώρα να σε κρίνεις αυστηρά – είναι, ωστόσο, μία ευκαιρία να αποβάλλεις κακές συνήθειες που σε κρατούν πίσω.

Σκορπιός

Οι φιλίες σου βρίσκονται στο μικροσκόπιο. Αυτήν την εποχή, μπορεί να γίνεις ο life coach των αγαπημένων σου, χωρίς να σου το ζητήσουν – θα το κάνεις, θέλουν δεν θέλουν. Δώσε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς μαζί τους, καθώς ίσως φανείς εριστικός.

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα, θα ξανασκεφτείς τις επαγγελματικές σου επιλογές. Ίσως ξεκινά μία έντονη περίοδος στη δουλειά, ίσως δεν σου αρέσει ο δρόμος που διάλεξες και θα αποφασίσεις να τον αλλάξεις – θα βρεις τρόπους να βελτιωθείς και να προσαρμόσεις τα δεδομένα σ’ εσένα, κι όχι το αντίστροφο.

Αιγόκερως

Είναι μία καλή στιγμή να κοιτάξεις τη ζωή με άλλα μάτια, ή να πας ένα ταξίδι για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να νιώσεις αβεβαιότητα – είναι σημαντικό, όμως, να μην επικεντρωθείς στο να πάνε όλα τέλεια. Δώσε απλώς σημασία στο να πάνε – το πώς θα πάνε, είναι άλλο θέμα.

Υδροχόος

Θα βάλεις όρια, επιτέλους, και θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει. Ναι, σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους, όμως θα δεις ότι δεν χρειάζεται να στερείς από τον χρόνο που αφιερώνεις σ’ εσένα, για να τους τον προσφέρεις. Μην κάνεις δικά σου τα προβλήματά τους.

Ιχθύς

Αυτή την περίοδο, θα επικεντρωθείς στον ρομαντισμό. Θα στηρίξεις τους ανθρώπους που σε χρειάζονται, όμως πρόσεξε μην επωμιστείς το στρες που βιώνουν. Προσπάθησε, επίσης, να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, καθώς ως τις 15 Σεπτέμβρη, η επικοινωνία θα είναι δύσκολη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.