ΖΩΔΙΑ

Έρχεται η εποχή της Παρθένου: Οι 4 σημαντικότερες μέρες του Αυγούστου για κάθε ζώδιο


JTeam

20 Αυγούστου 2023

Έρχεται η εποχή της Παρθένου: Οι 4 σημαντικότερες μέρες του Αυγούστου για κάθε ζώδιο
Το πιο οργανωτικό ζώδιο έχει την τιμητική του και έρχεται για να βάλει τη ζωή μας σε τάξη -αλλά και να μας μάθει να απολαμβάνουμε τις μικρές στιγμές

Ο ήλιος ετοιμάζεται να αφήσει τον Λέοντα και να μπει στο μεταβλητό, γήινο ζώδιο της Παρθένου, ξεκινώντας και επίσημα το Virgo Season 2023 στις 23 Αυγούστου. Η τρυφερή και προσγειωμένη ενέργεια της Παρθένου εμπνέει για οργάνωση, παραγωγικότητα και προσπάθειες αυτοβελτίωσης. Η Παρθένος είναι επίσης το ζώδιο της υγείας και της ευεξίας, οπότε η ερχόμενη περίοδος είναι ιδανική για να ελέγξετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να βάλετε σε σειρά τη ρουτίνα σας.

Ωστόσο, μην εφησυχαστείτε πολύ, γιατί υπάρχουν 4 ημερομηνίες μέσα στον Αύγουστο της Παρθένου που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

23 Αυγούστου - Ανάδρομος Ερμής

Μαζί με την εποχή του Παρθένου, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του μέσω του Παρθένου -που είναι κι ένα από τα ζώδια του πλανήτη- για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου, οπότε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, να περιμένετε πως κάποιες λεπτομέρειες, σχέδια και προγραμματισμοί που έχετε κάνει, μπορεί να μπερδευτούν λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι σε κλεισίματα ραντεβού και συνευρέσεων, καθώς ο χρόνος μπορεί να μην ευθυγραμμιστεί όπως θα ελπίζατε. Προσοχή πρέπει να δοθεί και σε λάθη στην επικοινωνία -εικονική και δια ζώσης- καθώς κατά τη διάρκεια αυτών των ενοχλητικών περιστροφών του Ερμή, μπορεί να προκύψουν αρκετά χαζά λάθη και άβολες στιγμές.

Jenny.Gr

27 Αυγούστου - Ενεργειακή μετατόπιση για τον Άρη

Στις 27 Αυγούστου, ο υψηλής ενέργειας πλανήτης Άρης εισέρχεται στον Ζυγό, το ισορροπημένο ζώδιο του αέρα, εμπνέοντας όλα τα ζώδια να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες στις συνεργασίες τους και να γίνουν περισσότερο διπλωματικοί όσο κυνηγούν τους στόχους τους. Η περιοχή του Ζυγού, που αγαπά την αρμονία, δεν είναι το βέλτιστο περιβάλλον για τον Άρη, που προτιμά τις συγκρούσεις, οπότε μπορεί να δυσκολευτείτε να υπαρσπιστείτε τον εαυτό σας σε αντιπαραθέσεις. Να θυμάστε πως μπορείτε να κάνετε έναν δίκαιο συμβιβασμό, χωρίς να χρειαστεί να γίνετε το «θύμα».

28 Αυγούστου - Ανάδρομος Ουρανός

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού αρχίζει στις 28 Αυγούστου, ξεκινώντας μια διακριτική αλλά σημαντική περίοδο εσωτερικής επεξεργασίας και εξέλιξης. Η κοσμική ενέργεια του Ουρανού μπορεί να είναι ανατρεπτική και επαναστατική, αλλά ευτυχώς οι ετήσιες ανάδρομες περίοδοί του δεν είναι πολύ χαοτικές. Αντίθετα, σας δίνουν την ευκαιρία να αποσυμπιέσετε τυχόν απρόσμενες προσωπικές αλλαγές ή μεγαλύτερης κλίμακας συμβάντα που διατάραξαν τη ζωή σας τους περασμένους μήνες. Είναι η ώρα να αποδράσετε από περιοριστικά πλαίσια και να επαναξιολογήσετε τους κανόνες που ακολουθούσατε ως τώρα.

Jenny.Gr

30 Αυγούστου - Μπλε πανσέληνος στους Ιχθείς

Ετοιμαστείτε για μια ακόμη έκρηξη σεληνιακής μαγείας, καθώς η δεύτερη πανσέληνος του μήνα έρχεται στις 30 Αυγούστου -και είναι και μπλε. Αυτή η σπάνια μπλε πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον Ιχθύ, το ονειρικό ζώδιο του νερού, δίνοντάς σας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τις φαντασιώσεις σας εν μέσω της πραγματιστικής ενέργειας της εποχής της Παρθένου. Το φεγγάρι συνεργάζεται με τον ρεαλιστή πλανήτη Κρόνο, οπότε μπορεί να σας εμπνεύσει να βάλετε στην άκρη τις όποιες ανέφικτες ονειροπολήσεις σας και να βάλετε σε εφαρμογή πιο πρακτικά σχέδια. Αντιμετωπίζοντας με ειλικρίνεια και σοβαρότητα τα όσα πρέπει να κάνετε, μπορείτε να πλησιάσετε πιο κοντά στο να πραγματοποιήσετε ακόμη και τις πιο τρελές επιθυμίες σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.