ΖΩΔΙΑ

Υπερπανσέληνος Αυγούστου: Ψυχολογική πίεση για αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

30 Αυγούστου 2023

Υπερπανσέληνος Αυγούστου: Ψυχολογική πίεση για αυτά τα 3 ζώδια
Από εχθές προχωράμε στην δεύτερη και πολύ έντονη Πανσέληνο του Αυγούστου

Στις 31 Αυγούστου 2023 έρχεται η Υπερπανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, γεγονός που σημαίνει πως το συναίσθημα (Ιχθύες) θα κοντραριστεί με τη λογική (Παρθένος). Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και σπουδαίο αστρολογικό γεγονός, καθώς θα υπάρξουν ευαισθησίες, θα έρθουμε σε επαφή με έντονα συναισθήματα, και επίσης δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι αναταταραχές.

Γι’ αυτό το διάστημα, επειδή κυριαρχεί και η επιρροή του Κρόνου, μπορεί να είμαστε βαθιά εσωστρεφείς, μελαγχολικοί, αλλά και να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του θύματος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο:

Δίδυμοι

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος έρχεται να ρίξει φως στη δημόσια εικόνα και την φήμη μας. Στις επιτυχίες, αλλά και στα λάθη σας. Στο επίκεντρο των ημερών έρχονται κυρίως τα επαγγελματικά σας, και είναι πιθανό να κάνετε δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές σας. Πως φαντάζεστε το μέλλον, αλλά και τι αλλαγές χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να πετύχετε αυτό που πραγματικά θέλετε; Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε ωστόσο, είναι να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις, να σχεδιάσετε μια νέα πορεία για το μέλλον σας και κυρίως να ανταποκριθείτε στις περιστάσεις της δουλειάς και της οικογένειας σας.

Παρθένοι

Συνεργασίες, σχέσεις, δεσμεύσεις και οτιδήποτε σας κρατά πίσω, είναι ώρα να το αφήσετε οριστικά πίσω σας. Με αυτήν την Πανσέληνο θα μπορέσετε να καταλάβετε τι πάει λάθος στις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε επαγγελματικές, ακόμη και ερωτικές. Το κλίμα των ημερών απαιτεί ένα restart, αλλά και ένα καλό ξεκαθάρισμα πριν μπείτε στη νέα σεζόν. Ακόμη τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και ίσως σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα μετανιώσετε. Μη ξεχνάτε πως ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία δυστυχώς δεν σας επιτρέπει να εκφραστείτε σωστά και κατανοητά στους άλλους και αυτό σας δημιουργεί έντονη εσωτερική πίεση.

Ιχθύες

Η δεύτερη και μεγάλη Πανσέληνος του Αυγούστου, πραγματοποιείται και στον δικό σας άξονα, όποτε η επιρροή σας είναι μεγάλη. Ο Κρόνος συμβολίζει τα όρια, τον ρεαλισμό και την τάξη, όλα όσα δηλαδή σιχαίνεστε. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εσάς καθώς θα μπείτε στην διαδικασία να αφήσετε πίσω σας αντιλήψεις που σας περιορίζουν. Το σίγουρο είναι πως στο τέλος της διαδρομής θα νιώσετε απελευθερωμένοι παρά τις απώλειες. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να βγάλετε στην επιφάνεια όλα όσα έχετε συσσωρεύσει, και κυρίως να πιστέψετε στον εαυτό σας. Το φεγγάρι αυτό, θα σας βοηθήσει να “μεταμορφωθείτε” και να προβάλετε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.