ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία: Μην μπλέξεις ποτέ σε καβγά με κάποιο από αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

31 Αυγούστου 2023

Αστρολογία: Μην μπλέξεις ποτέ σε καβγά με κάποιο από αυτά τα 3 ζώδια
Το σίγουρο είναι πως ακόμη και ένας απλός τσακωμός με αυτά τα ζώδια, στο τέλος θα βγει εκτός ελέγχου

Όσο διανύουμε την τελευταία Υπερπανσέληνο του Αυγούστου, η συναισθηματική μας ένταση μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της. Κάθε Πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, και το άνοιγμα ενός άλλου. Η διαδικασία αυτή όμως, δεν είναι πάντοτε ήρεμη και μεταβατική. Αντιθέτως, ίσως οι συγκρούσεις και οι τσακωμοί παίξουν ρόλο στην καθοριστική μας απόφαση να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε δεν μας καλύπτει πια. Και αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να το κάνουμε.

Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με τις συγκρούσεις, τις διαφωνίες και τους τσακωμούς. Στόχος είναι να ξεκαθαρίσουν ορισμένες καταστάσεις, να συνειδητοποιήσουμε όσα χρειαζόμαστε για να πάρουμε αποφάσεις, και κυρίως να είναι ένα αίσιο τέλος, χάρη στο οποίο θα πάμε παρακάτω.

Αυτές τις ημέρες που επικρατεί έντονα η συναισθηματική πίεση, καλό είναι να υπενθυμίσουμε, πως καλύτερα να μην μπλέξεις ποτέ σε κάποιο τσακωμό με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, γιατί το σίγουρο είναι πως η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.

Σκορπιός

Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζώδια και όχι άδικα. Μπορεί να έχουν πάθος, μπορεί να θέλουν το 100% ή αλλιώς δεν θέλουν τίποτα, και μπορεί να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν. Όλα αυτά ακούγονται όμορφα όταν τα πράγματα βαίνουν καλώς. Όταν όμως υπάρχουν παρεξηγήσεις, ή οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που θα ήθελαν, τότε καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη να δεις μια εντελώς διαφορετική πτυχή τους. Ακριβώς επειδή έχουν έντονο πάθος, τα πάντα είναι στο κόκκινο για έναν Σκορπιό. Είτε θετικά, είτε όχι. Το κυριότερο όμως, είναι το γεγονός πως είναι εκ φύσεως εκδικητικά όντα. Δεν πρόκειται να συγχωρήσουν εύκολα, και ούτε θα άφηναν ποτέ έναν καβγά να περάσει έτσι απλά. Τέλος, επειδή καταβάθος είναι ευαίσθητα άτομα, οι Σκορπιοί αν προβληθούν ή δεν έχουν αυτό που θέλουν, δεν θα είναι ποτέ ίδια η σχέση για εκείνους.

Λέων

Ως ζώδιο της φωτιάς, οι τσακωμοί και οι διαφωνίες με έναν Λέων δεν πρόκειται να πάνε καθόλου καλά. Με μια απλή κουβέντα ή παρεξήγηση, η κατάσταση θα έχει βγει εκτός ελέγχου, και θα τρέχεις να μαζέψεις όσα δεν μαζεύονται. Μην περιμένεις να ανεχτούν κριτική και προσβολές για τον εαυτό τους. Έχουν έντονο ναρκισσισμό και θέλουν να είναι στο επίκεντρο. Οτιδήποτε διαφορετικό θα το νιώσουν ως απειλή, και τότε ετοιμάσου να δεις εντυπωσιακά ξεσπάσματα και σίγουρα όχι με την καλή έννοια. Είναι επίσης ζώδια που σιχαίνονται την αβεβαιότητα και όσο επικρατεί μια τέτοια ατμόσφαιρα, το σίγουρο είναι πως θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη.

Ταύρος

Αν για κάτι φημίζεται ένας Ταύρος είναι για την ανάγκη που έχει για πολυτέλεια, για το πείσμα, και κυρίως για την οξυθυμία του. Το σίγουρο είναι πως μπορεί να έχουν συμβεί αρκετά πράγματα που θα τον έχουν ενοχλήσει, αλλά δεν θα πει κάτι. Αντιθέτως θα συσσωρεύει θυμό και ένταση. Το πιθανότερο είναι να μαζεύει καταστάσεις ξανά και ξανά, μέχρι να γίνει ένα ολικό ξέσπασμα, το οποίο είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με έναν Ταύρο, είναι να βεβαιωθείτε αν είναι όλα καλά, πριν γίνει το μεγάλο ξέσπασμα. Και προφανώς, σε καμία περίπτωση μη περιμένετε να αναλάβει ευθύνη και να ζητήσει συγγνώμη. Για να αφήσει το πείσμα του ένας Ταύρος, είναι οριακά σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.