ΖΩΔΙΑ

Εσύ ξέρεις με ποιο ζώδιο συνδέεσαι καρμικά;


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2023

Εσύ ξέρεις με ποιο ζώδιο συνδέεσαι καρμικά;
pexels
Ποιο ζώδιο είναι το καρμικό σου ζευγάρι;

Ναι, μερικά ζώδια τα οποία από ότι φαίνεται δεν έχουν κανένα κοινό μεταξύ τους, μπορεί να οδηγηθούν στις πιο έντονες, τρυφερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Άλλωστε, κάθε καρμική σχέση χαρακτηρίζεται από τα εμπόδια που συναντά. Η ικανότητά της σχέσης να τα ξεπερνά και να εξελίσσεται είναι το αξιοθαύμαστο.

Οι παρακάτω συνδυασμοί είναι οι καρμικοί του ζωδιακού, χωρίς να λάβουμε υπόψιν το υπόλοιπο ωροσκόπιο. Διάβασε την ολοκληρωμένη λίστα για να βρεις την μοιραία αγάπη σου!

Jenny.Gr
pexels

Κριός: Και όμως το καρμικό σου ζευγάρι είναι ο Παρθένος. Ταράχτηκες; Ισχύει όμως, αφού είναι το αντίθετό σου και σε προσκαλεί να βάλεις στη ζωή σου λίγη τάξη και ηρεμία.

Ταύρος: Ναι, ίσως να το μάντεψες από την παλιά ελληνική σειρά ότι το καρμικό σου ταίρι είναι ο Τοξότης. Ετοιμάσου να σε βγάλει από τη ρουτίνα και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα. Επίσης ο Ζυγός θεωρείται καρμικό σου ζώδιο.

Δίδυμος: Ο Αιγόκερως είναι το άλλο σου μισό, όσο και να μη το πιστεύεις. Τα αντίθετα έλκονται; Φυσικά.

Καρκίνος: Για μια υγιή και σταθερή σχέση, ένας Υδροχόος είναι αυτό που χρειάζεται ο συναισθηματικός Καρκίνος. Καρμικό; Φυσικά.

Λέων: Μη φοβάσαι, το ψαράκι δε θα σβήσει τη φωτιά σου. Ένας Ιχθύς θα σε φροντίσει και θα σου δώσει την αγάπη που θέλεις. Η καρμική σχέση είναι γεγονός.

Παρθένος: Ναι, είναι ο Κριός, όπως είπαμε και παραπάνω, αλλά και ο Υδροχόος. Μπορείς να έχεις δύο καρμικά ζώδια; Τυχερέ!

Ζυγός: Με έναν Ταύρο θα περάσεις ζάχαρη. Η καρμική σας σχέση έχει να κάνει με την τέχνη, την κοινωνική ζωή και την υψηλή αισθητική.

Σκορπιός: Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, ο Δίδυμος είναι το καρμικό σου ζώδιο. Στην αρχή δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο Τοξότης: Δέσε τη ζωή σου με τον Καρκίνο. Πάρτο απόφαση, ταιριάζετε!

Αιγόκερως: Σκέψου πως με έναν Λέοντα θα περάσεις πολύ όμορφα. Γέλιο και χαρά, αυτή είναι η καρμική σου σχέση.

Υδροχόος: Θέλεις αγάπη και συναίσθημα και αυτό στο παρέχει ο Καρκίνος όσο κανένας άλλος.

Ιχθύς: Τα καρμικά σου ταίρια είναι οι Λέοντες και οι Ζυγοί. Φυσικά και θα είχες δύο καλόβολο ψαράκι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.