ΖΩΔΙΑ

3 πράγματα που κάθε σύντροφος ψάχνει στην ερωτική του ζωή


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2023

3 πράγματα που κάθε σύντροφος ψάχνει στην ερωτική του ζωή
Ίσως είναι ώρα να ξαναθυμηθούμε κάποια βασικά πράγματα

Μπορεί κάθε άνθρωπος να είναι διαφορετικός και να λειτουργεί διαφορετικά με το κάθε άτομο -αλλά υπάρχουν ορισμένες πρακτικές, που όλοι αναζητούν από την ερωτική τους ζωή. Και επίσης, μπορεί πολλές φορές να μην ξέρουμε τι πραγματικά ψάχνουμε σε έναν σύντροφο ή πως ακριβώς τον θέλουμε, -ωστόσο συμφωνούμε πως καθένας μας θα ήθελε ο σύντροφος του, να έχει τα εξής παρακάτω πράγματα:

Να σου δείχνει ότι σε θέλει

Ίσως ακούγεται αυτονόητο αλλά πολλές φορές ξεχνάμε να δείξουμε τι πραγματικά μας αρέσει σε κάποιον, αλλά και γιατί τον έχουμε επιλέξει. Είτε με λόγια και συναισθήματα, είτε με πράξεις και εκφράσεις, μη ξεχνάς να δείχνεις στον σύντροφο σου ότι εξακολουθεί να σε εξιτάρει και να σου ελκύει το ενδιαφέρον. Άλλωστε δεν είναι κακό να δώσουμε λίγη παραπάνω επιβεβαίωση σε κάποιον που την αξίζει.

Nα είναι ο άλλος ανοιχτόμυαλος

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές που καλύπτουν όλες τις σχέσεις. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να γνωρίσουμε τον άλλο, όσο καλύτερα μπορούμε. Και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο όταν έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό. Άσε τον σύντροφο σου να εκφραστεί όπως πραγματικά θέλει, άκουσε ανοιχτά τις επιθυμίες του και κυρίως, απέφυγε την κριτική αν κάπου διαφωνείς. Αντιθέτως, μπορείτε πάντα να βρείτε λύσεις, εφόσον υπάρχει η κατάλληλη διάθεση.

Να μην υπάρχει πίεση

Μεγάλο πράγμα να νιώθεις πραγματικά ο εαυτός σου σε μια σχέση, και πόσο μάλλον στην σεξουαλική σου ζωή. Μη βιαστείς να θυμώνεις και να νευριάζεις όταν κάτι δεν σου αρέσει ή όπου διαφωνείς. Αντιθέτως χωρίς κριτική και πίεση, μπορείς να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση που θα βοηθήσει τον άλλον να εκφραστεί όπως πραγματικά θέλει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.