ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια μέσα στο επόμενο διάστημα


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2023

Άρης στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια μέσα στο επόμενο διάστημα
Πως θα εξελιχθούν αστρολογικά, οι υπόλοιπες ημέρες του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας αστρολογικά. Μετά το χάος των προηγούμενων ημερών, τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν σε τάξη, όσο πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Η αρχή του μήνα, ήταν δύσκολη καθώς είχαμε ανάδρομο τον Ερμή. Αλλά τα καλά νέα, είναι πως σταδιακά το τοπίο αλλάζει και μπαίνουμε σε μια νέα φάση της ζωής μας. Το ζώδιο της Παρθένου στο οποίο πραγματοποιείται η Σελήνη, μας βοηθά να βρούμε τους ρυθμούς μας και να οργανωθούμε, δίνοντας παραπάνω έμφαση στον εαυτό μας, την υγεία μας και το σπίτι μας.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή έχουμε και τον πλανήτη Άρη στον Ζυγό, ο οποίος βρίσκεται εκεί από τις 27 Αυγούστου. Το αστρολογικό αυτό γεγονός, δίνει έμφαση στην επικοινωνία, την διπλωματία και την συνεργασία, ωστόσο θα φέρει και έντονους προβληματισμούς. Πρόκειται για μια δύσκολη αστρολογική συγκυρία, καθώς ο Άρης παρότι βρίσκεται το ζώδιο του Ζυγού, είναι σε θέση αδυναμίας. Και αυτό γιατί κυβερνά το απέναντι ζώδιο του Κριού.

«Με αυτόν τον τρόπο, γινόμαστε πιο αναβλητικοί στις δράσεις μας, δύσκολα ξεκινάμε μια συζήτηση που μπορεί να φέρει αντιθέσεις και προτιμάμε να είμαστε αποδεκτοί στους άλλους, παρά να υπερασπιζόμαστε τις πραγματικές μας απόψεις. Για το επόμενο διάστημα, οι σχέσεις μας, είτε προσωπικές ή επαγγελματικές, όπως επίσης και οι συνεργασίες, θα μας απασχολήσουν περισσότερο και θα είμαστε πιο πρόθυμοι να συμβιβαστούμε με κάποια πράγματα για να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Από την παραμονή του Άρη στον Ζυγό επηρεάζονται σε γενικά πλαίσια όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως τα παρορμητικά, όπως ο Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως,

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.