ΖΩΔΙΑ

15/9: Νέα Σελήνη στην Παρθένο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2023

15/9: Νέα Σελήνη στην Παρθένο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Η θετική της σχέση με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ενισχύουν αυτή τη φάση της Σελήνης, η οποία είναι μέσα στο επόμενο 28ήμερο να θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά και τάξη. Ιδιαίτερα μετά τις 17/9 που ο κυβερνήτης της Ερμής ορθοδρομεί, θα είναι ευκολότερο να κινηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση με λιγότερα εμπόδια και με μεγαλύτερη σταθερότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, δεν είναι εύκολο να αφήσετε πίσω κάτι το οποίο είναι πια μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας αλλά η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα μπορείτε να κάνετε ένα είδος επανεκκίνησης με εμπνεύσεις και δυνατότερη ελπίδα για το αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ανανέωση στους τομείς σπίτι, οικογένεια, ιδιωτική ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένας Σεληνιακός μήνας ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κινήσεις φυτεύοντας σπόρους οι οποίοι θα καρποφορήσουν και θα σας δώσουν καρπούς κυρίως σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο ικανοποιώντας την αίσθηση ασφάλειας που ζητάτε στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας τροφοδοτεί με θάρρος και υπομονή για να φυτέψετε νέους σπόρους οι οποίοι θα ευδοκιμήσουν και στο τέλος της ημέρας θα μπορείτε να χαμογελάτε από ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, Τα όνειρα, την ελπίδα και την ανάγκη για ειλικρινή επικοινωνία ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο εκμεταλλευόμενη/ος όλες τις ευκαιρίες που δίνονται αυτή την στιγμή κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η καριέρα σας και οι ευθύνες που έχετε αυτή την στιγμή στους ώμους σας μπορεί να σας βαραίνουν και να θελήσετε με κάποιον τρόπο να αποφορτιστείτε με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς και μπορείτε να μετακινήσετε ακόμη και βουνά αν στοχεύσετε σε κάτι δυνατό για τον Σεληνιακό μήνα που ξεκινά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας φέρνει σε επαφή με βαθιά συναισθήματα και σας ζητά να έρθετε αντιμέτωπη/ος με φόβους ή οτιδήποτε έχετε αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, απέναντι από το ζώδιο σας για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με σχέσεις, φίλους και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.