ΖΩΔΙΑ

Όψη Αντίθεσης με τον Ποσειδώνα - Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2023

Όψη Αντίθεσης με τον Ποσειδώνα - Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια
Από σήμερα μπαίνει τέλος και στην Ανάδρομη πορεία του Ερμή

Γεμάτη αντιθέσεις είναι η σημερινή ημέρα, όπου πολλά είναι τα θετικά αστρολογικά γεγονότα, αλλά εξίσου πολλά είναι και εκείνα που θα μας προβληματίσουν. Για να ξεκινήσουμε από τα πιο σημαντικά και ευχάριστα, ο πλανήτης Ερμής επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία και φέρνει ξανά την εύνοια στην καθημερινότητα μας. Καλύτερη επικοινωνία, καλύτερες μεταφοράς και γενικότερα λιγότερα προβλήματα και καθυστερήσεις, θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

  • Ωστόσο δεν είναι ακόμη η στιγμή να καθησυχάσουμε. Και αυτό γιατί έχουμε μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πέρα από το τρίγωνο όμως, σχηματίζει και όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα.


Ενώ λοιπόν, από την μια πλευρά έχουμε θετικές και μακροπρόθεσμες εξελίξεις για όλα σχεδόν τα ζώδια, έχουμε και αυτήν την αντίθεση με τον Ποσειδώνα, την οποία οφείλουμε να προσέξουμε.

Μια τέτοια όψη αντίθεσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να μπερδέψει τα όρια μεταξύ λογικής και φαντασίας. Δεν θα ξέρουμε τι να πιστέψουμε, ίσως υπάρξουν μερικές απάτες, και σε γενικές γραμμές, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, τάση για απρόοπτα και απροσεξίες και σε κάθε περίπτωση τάση για ανυπομονησία και έλλειψη συνεννόησης.

Να θύμαστε επίσης πως ο Ποσειδώνας μας φέρνει σε επαφή με τις πιο αδύναμες και αβοήθητες πλευρές του εαυτού μας, μας κάνει πιο ευαίσθητους στον πόνο των άλλων. Σηματοδοτεί επίσης μια περίοδο που ίσως δεν ξέρουμε τι θέλουμε, μπορεί να έχουμε τάσεις φυγής ή και επικίνδυνες εξαρτήσεις. Τέλος προσοχή γιατί μπορεί να μπλέξουμε σε αδιέξοδες ερωτικές ή οικονομικές ιστορίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS