ΖΩΔΙΑ

Φθινοπωρινή Ισημερία: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2023

Φθινοπωρινή Ισημερία: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου
Τι σε περιμένει από το Σάββατο; Δες παρακάτω τι έχει να γίνει

Πάρε βαθιά ανάσα και προετοιμάσουν ψυχολογικά για όσα πρόκειται να συμβούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, καθώς η φθινοπωρινή ισημερία φέρνει μία νέα εποχή για όλα τα ζώδια. Εσύ, θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στις αλλαγές και να μπεις δυναμικά στη νέα σεζόν, χωρίς να αφήσεις τίποτα να σε πάρει από κάτω.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η φθινοπωρινή ισημερία;

Κριός

Τα πράγματα θα πάνε καλά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου με τους άλλους. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα επικεντρωθείς στους ανθρώπους και θα βγεις κερδισμένος.

Ταύρος

Ετοιμάσου να δουλέψεις σκληρά, να αποκτήσεις νέα ρουτίνα και να δώσεις προτεραιότητα στην καθημερινότητά σου. Ώρα να βγάλεις από το πρόγραμμα σου ό,τι δεν σε εξελίσσει και να το αφήσεις πίσω σου.

Δίδυμος

Αγάπη, έρωτας, ρομαντισμός - αν είσαι Δίδυμος, αυτά σου επιφυλάσσει η νέα εποχή. Είτε σε σχέση είτε single, θα δοκιμάσεις νέα πράγματα και θα γνωρίσεις καλύτερα τις επιθυμίες σου.

Καρκίνος

Πάντα δίνεις προσοχή στους ανθρώπους σου. Τώρα, θα δώσεις περισσότερη - θα περάσεις χρόνο μαζί τους και θα προσαρμόσεις την επαγγελματική σου ζωή ανάλογα με τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, όχι το αντίθετο.

Λέων

Είσαι κοινωνικός, θέλεις προσοχή και θα την πάρεις, θέλουν δεν θέλουν να στη δώσουν. Θα βγεις έξω, θα γνωρίσεις κόσμο, θα κάνεις σοβαρές κουβέντες και - το αγαπημένο σου - θα βρίσκεσαι διαρκώς στο επίκεντρο.

Παρθένος

Θα προχωρήσεις μπροστά, με όλη την έννοια της φράσης. Θα έχεις διαύγεια σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, την οποία θα χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις να ζήσεις.

Ζυγός

Είναι η εποχή σου, θα είσαι στα καλύτερά σου και, γενικά, δεν σε πιάνει κανείς. Θα προοδεύσεις, θα εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και θα απελευθερωθείς από ό,τι σε βαραίνει.

Σκορπιός

Έρχεται μία μοναχική περίοδος, η οποία δεν χρειάζεται να είναι και μελαγχολική. Αφοσιώσου στην αυτοφροντίδα, φόρτισε τις μπαταρίες σου και προετοιμάσουν για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Τοξότης

Η νέα εποχή θα σε κάνει να νιώσεις γεμάτος. Θα δικτυωθείς σε τομείς που σε ενδιαφέρουν, θα αφιερώσεις την ενέργεια σου στους σωστούς ανθρώπους και θα έχεις έμπνευση για να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου θα είναι στα καλύτερά τους, καθώς θα επικρατούν οι τέλειες συνθήκες για να σκεφτείς και να οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου. Θα έρθει μία μεγάλη αλλαγή, οπότε πάρε τον χρόνο σου και υπολόγισε τα πάντα.

Υδροχόος

Να είσαι περίεργος αυτόν τον μήνα. Μη βαριέσαι - μάθε νέα πράγματα, δοκίμασε δραστηριότητες, απόκτησε νέα χόμπι. Να είσαι ανοιχτόμυαλος και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθύς

Κάτι σε έχει πιάσει και δρας με βάση τη λογική κι όχι το συναίσθημα - και καλά κάνεις, διότι λειτουργεί. Σε μία άκρως μεταβατική περίοδο, εσύ θα βρεις τον εαυτό σου και θα σου θέσεις υπαρξιακά ερωτήματα, τα οποία θα σε εξελίξουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.