ΖΩΔΙΑ

Εποχή του Ζυγού: Τα ζώδια που θα είναι τυχερά στον έρωτα


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

Εποχή του Ζυγού: Τα ζώδια που θα είναι τυχερά στον έρωτα
pexels
Ειδικά μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη, ευνοείσαι πολύ στα ερωτικά αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια

Αν αυτή η εβδομάδα σε κάνει να νιώθεις μια παραπάνω εύνοια στον έρωτα, πρέπει να ευχαριστείς τα άστρα γιατί σε βοηθούν σημαντικά ειδικά αυτήν την εβδομάδα.

Η εποχή του Ζυγού ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου με την φθινοπωρινή Ισημερία, και φέρνει πολλά δώρα για τα παρακάτω ζώδια. Μήπως ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω;

Εποχή του Ζυγού: Τα ζώδια που θα ευνοηθούν στον έρωτα

Ζυγός

Η νέα Εποχή φέρνει πολλές νέες εξελίξεις στο ζώδιό σου. Μπορεί να έχεις περάσει πολλά αλλά αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα που θα νιώσεις μια κάποια ελευθερία μετά από πολύ καιρό. Μειώνονται τα βάρη και αρχίζεις να βλέπεις την ερωτική σου ζωή με διαφορετικό μάτι. Με λίγα λόγια παίρνεις τα πάνω σου στα αισθηματικά και αν υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο στη ζωή σου, η σχέση σας θα αναζωογονηθεί. Το φθινόπωρο είναι εδώ και θα γίνει η πιο αγαπημένη σου εποχή.

Τοξότης

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που γεννήθηκες οπότε δεν μπορεί να μην συμβολίζει την τύχη για σένα. Έρχεται με μεγάλη εύνοια στα αισθηματικά σου ενώ αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή. Καλό είναι γενικά να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου αλλά μπορείς να το ζήσεις. Αυτό το διάστημα θα έχεις περισσότερη ενσυναίσθηση για τους γύρω σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις το ταξίδι προς την αναζήτηση της αγάπης με εξαιρετική επιτυχία.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα σε βάζει σε αποστολή να κάνεις όλα τα σωστά πράγματα για τον εαυτό σου και για το πρόσωπο που αγαπάς. Κάνεις επιτέλους σημαντικές κινήσεις και βήματα και επειδή δεν σου αρέσει να αθετείς τον λόγο σου, θα κρατήσεις μια υπόσχεση. Αυτό δίνει στον σύντροφό σου να καταλάβει ότι προθυμοποιείσαι να αλλάξεις γι' αυτόν, αρκεί να κάνει κι εκείνος υποχωρήσεις για εσένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.