ΖΩΔΙΑ

Τα μόνα ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να βελτιώνονται για το επόμενο διάστημα


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2023

Τα μόνα ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να βελτιώνονται για το επόμενο διάστημα
Η Πανσέληνος στο φλογερό ζώδιο του Κριού, δεν φέρνει μόνο αναστατώσεις και εντάσεις

Είναι λίγοι όσοι επωφελούνται από την Πανσέληνο στον Κριό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 του μήνα και θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Οκτώβρη. Σε γενικές γραμμές φέρνει εντάσεις, μπερδέματα, παρεξηγήσεις, και μια σειρά από γεγονότα που προκαλούν αναστάτωση και αναθεωρήσεις.

Πέρα από αυτή τη πλευρά της όμως, η Πανσέληνος έχει και μια πιο ευνοϊκή πλευρά, η οποία αφορά τα ερωτικά. Θα επηρεάσει λίγα ζώδια, και λίγοι θα είναι εκείνοι που θα δουν την προσωπική τους ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο και να βελτιώνεται σημαντικά. Ποια ζώδια θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά τους, με την έλευση της Πανσελήνου:

Παρθένος

Βρίσκεστε σε μια καλή φάση της ζωής σας, η οποία χαρακτηρίζεται από έναν αέρα ανανέωσης. Αυτή η ανανέωση δνε θα χαθεί με την Πανσέληνο, αντίθετα όμως θα ενισχυθεί και θα επηρεάσει κυρίως τα ερωτικά σας. Είτε ένα νέα πρόσωπο έρθει στη ζωή σας και σας προσφέρει ξανά ενθουσιασμό και ενδιαφέρον, είτε θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας. Το σίγουρο είναι πως σας περιμένουν θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και ακόμη είναι πιθανό να βρείτε λύσεις μεταξύ σας, σε θέματα που σας απασχολούσαν καιρό.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και χωρίς καμία ενέργεια να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε θέμα. Ωστόσο αυτό θα αλλάξει για το επόμενο διάστημα, γιατί με την Πανσέληνο στον Κριό, έρχονται έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, τα οποία αφορούν σχέσεις και συντρόφους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια συζήτηση σχετικά με το τι σας αρέσει και τι όχι από τον σύντροφο σας, και να ξεκινήσετε έναν νέα κύκλο στην κοινή σας πορεία, με περισσότερο ενθουσιασμό και ένταση. Επίσης, μπορείτε να βάλετε τέλος σε ένα πρόσωπο το οποίο δεν σας καλύπτει και σας τρώει ενέργεια. Αφήστε ανοιχτό χώρο για νέες γνωριμίες και εμπειρίες.

Αιγόκερως

Οι αποφάσεις και οι στόχοι που θέτετε αυτό το διάστημα, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την εξέλιξη της πορείας σας. Χαρά, ευχάριστα συναισθήματα και αγάπη σας περιτριγυρίζουν, αλλά δυσκολεύεστε να το αναγνωρίσετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χαρείτε τις στιγμές με αγαπημένους σας ανθρώπους και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να μετανιώνει ή να νοσταλγεί παρελθοντικές καταστάσεις. Είναι μια καλή στιγμή να κοιτάξετε μπροστά και να κρατήσετε δίπλα σας, όσους βρίσκονταν μαζί σας το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS