ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ζυγός; Τα 3 ζώδια που δεν σου ταιριάζουν ερωτικά


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2023

Είσαι Ζυγός; Τα 3 ζώδια που δεν σου ταιριάζουν ερωτικά
pexels
Δες ποια ζώδια πρέπει να αποφεύγεις στα αισθηματικά

Βρισκόμαστε στον μήνα γενεθλίων του ζωδίου που λατρεύει την ισορροπία, και αν ανήκεις σε αυτό, τότε φημίζεσαι παράλληλα για την αρμονία και το αίσθημα δικαιοσύνης που σε διακατέχει. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν έναν Ζυγό, ο οποίος λατρεύει τη συμμετρία στη ζωή του και θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει.

Αν είσαι Ζυγός και σε απασχολεί πολύ η ερωτική σου ζωή, καλό είναι να αποφεύγεις κάποια ζώδια στα αισθηματικά με το που τα γνωρίζεις. Ποια είναι αυτά;

Παρθένος

Μπορεί να είναι δίπλα δίπλα στον αστρολογικό χάρτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και meant to be. Ο Παρθένος, ως ορθολογιστής και πιο πρακτικός, προτιμά την ηρεμία, την ησυχία του και να μην έχει εκκρεμότητες. Ο Ζυγός, από την άλλη, λατρεύει τα πάρτι και την κοινωνική ζωή και το φλερτ. Αν και είναι και οι δύο των σχέσεων, συγκρούονται για τα απλά και τα καθημερινά.

Τοξότης

Αν και μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως την αγάπη για εξόδους και την ανεμελιά, είναι κάπως δύσκολο να συντονιστούν μεταξύ τους. Ο Τοξότης λέει τα πράγματα ωμά ενώ ο Ζυγός είναι συνήθως αυτός που εξισορροπεί τα πράγματα. Αν δεν μάθουν να κάνουν υποχωρήσεις, αυτή η σχέση δεν θα λειτουργήσει.

Αιγόκερως

Είναι και οι δύο γεννημένοι ηγέτες, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κάνουν μεγαλόπνοα σχέδια, δουλεύουν σκληρά αλλά μπορεί να μην βρίσκουν καθόλου χρόνο για τη σχέση τους. Επίσης, ο Αιγόκερως λειτουργεί κάπως πιο παραδοσιακά και αυτό μάλλον πηγαίνει κόντρα στη φιλελεύθερη φύση του Ζυγού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.