ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Οι 5 πιο επικίνδυνοι συνδυασμοί όταν γίνονται ζευγάρι


JTeam

1 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια και σχέσεις: Οι 5 πιο επικίνδυνοι συνδυασμοί όταν γίνονται ζευγάρι
pexels
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων, τα παρακάτω ζώδια όταν μπουν μαζί σε σχέση, γίνονται τοξικά και βγάζουν προς τα έξω τον χειρότερο τους εαυτό

Οι υγιείς σχέσεις είναι σημάδι ότι ο σύντροφός μας βγάζει την καλύτερη πλευρά μας προς τα έξω. Τι γίνεται όμως όταν σε μεταμορφώνει σε κάτι που δεν θα ήθελες ποτέ να είσαι; Οι παρακάτω συνδυασμοί ζωδίων είναι πολύ επικίνδυνοι όταν αποφασίζουν να μπουν μαζί σε σχέση και μπορούν να καλλιεργήσουν ένα καθημερινό τοξικό κλίμα ανάμεσά τους χωρίς επιστροφή.

Αν έχεις σκεφτεί να γίνεις ζευγάρι με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να το ξανασκεφτείς:

Κριός- Καρκίνος

Είναι δύο αταίριαστα ζώδια. Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικό κι ευαίσθητο ζώδιο και ο Κριός τείνει πάντα να το πληγώνει. Καλό είναι λοιπόν αυτά τα δύο ζώδια να μείνουν απλοί φίλοι γιατί διαφορετικά θα έχουν συναισθηματικά μπερδέματα.

Ταύρος- Λέων

Δύσκολα θα επιβιώσουν μαζί. Ο Ταύρος και ο Λέων σκέφτονται πολύ διαφορετικά. Για την ακρίβεια, ο Λέων θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής και ο Ταύρος λατρεύει την πολυτέλεια και το καλό φαγητό. Αυτά τα δύο ζώδια δεν θα κάνουν ποτέ ειρήνη μεταξύ τους.

Δίδυμοι- Σκορπιός

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και ο Σκορπιός το ζώδιο της μυστικοπάθειας. Ο Σκορπιός δένεται πολύ εύκολα και τα δίνει όλα στη σχέση του αλλά οι Δίδυμοι δεν μπορούν τα πολλά- πολλά. Αυτό θα φέρει σύντομα μια τεράστια μορφή καταπίεσης που θα επισκιάσει τη σχέση και θα δημιουργεί μελλοντικά μόνο προβλήματα.

Παρθένος- Τοξότης

Το ζώδιο της Παρθένου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συμβιβαστεί με το πνεύμα εξερεύνησης, ελευθερίας και ενός ατελείωτου χάους που επικρατεί στη ζωή ενός Τοξότη. Οι Παρθένοι θέλουν τη ζωή σε κουτάκια και οι Τοξότες είναι τα πιο ακατάλληλα ζώδια για να την προσφέρουν.

Ιχθείς- Ζυγός

Από τα πιο αταίριαστα κι επικίνδυνα ζώδια. Το ένα βγάζει τον χειρότερο εαυτό του άλλου αφού πρόκειται για εντελώς αντίθετα ζώδια. Μαζί παίρνουν τις χειρότερες αποφάσεις ενώ οι Ιχθείς προτιμούν έναν ευγενικό σύντροφο τη στιγμή που οι Ζυγοί ψάχνουν για μια δυναμική προσωπικότητα που θα παίρνει όλες τις αποφάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.