ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (9-15/10)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

8 Οκτωβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (9-15/10)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 9-15/10 για κάθε ζώδιο

Μία βδομάδα πολύ σημαντική καθώς η τρίτη έκλειψη του έτους είναι γεγονός στις 14 Οκτωβρίου. Οι πλανητικές όψεις θα πιέσουν αρκετά τα παρορμητικά ζώδια, Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου ωστε να αλλάξουν ό,τι είναι απαραίτητο στη ζωή της με σκοπό την πρόοδο τους, ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν αυτή την εβδομάδα οι Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου στην ερωτική τους ζωή καθώς θα υπάρξει ένα ψυχρό συναισθηματικά κλίμα.

Κριός

Μια εβδομάδα που σε χρήζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Ο βασικός άξονας των γεγονότων θα είναι στην ερωτική σου ζωή, καθώς τώρα η έκλειψη θα επαναφέρει προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο που πρέπει επιτακτικά να λυθούν.

Εδώ θα κληθείς να αποφασίσεις αν η ανοχή σου έχει έξτρα αποθέματα για τον κοινό σας βίο. Αν όχι, τότε είναι πολύ πιθανό να δώσεις προτεραιότητα στα δικά σου θέλω και να αποχωρήσεις από την υπάρχουσα ερωτική σχέση. Ο Πλούτωνας σε πιέζει για μεταμορφωτικές αλλαγές που δεν χωράνε καθυστέρηση!

Στα θετικά νέα της εβδομάδας είναι πως η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σου εξομαλύνει την πιεσμένη καθημερινότητα. Προσοχή μόνο δείξε στις 10 Οκτωβρίου στις σχεσεις με συναδέλφους και στο εργασιακό σου περιβάλλον γιατί θα υπάρξει κλίμα εντάσεων.

Ταύρος

Στα καλά νέα της εβδομάδας είναι πως η Αφροδίτη περνώντας σε ένα πολύ ευνοϊκό ζώδιο για σένα, αυτό της Παρθένου, από τη μια σου ενεργοποιεί τα δημιουργικά σου ταλέντα από την άλλη παράλληλα αναζωπυρώνει και θέματα έρωτα! Προσοχή μόνο στα ερωτικά σου θα χρειαστεί η 10η Οκτωβρίου καθως ένα ψυχρό κλίμα θα υπάρχει για μια μέρα στην ατμόσφαιρα.

Η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου σου θυμίζει ότι είναι καιρός να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Θα μπεις διαδικασία να πετάξεις από την ρουτίνα σου οτιδήποτε είναι τοξικό, είτε αυτό αναφέρεται σε κακές συνήθειες που σε απομάκρυναν τόσο καιρό από τα σωστά επίπεδα ευεξίας, είτε αυτο είναι τοξικές σχέσεις με άτομα που επιβαρύνουν και σκοτεινιάζουν την ψυχολογία σου. Σκοπός εδώ είναι η αλλαγή για να απελευθερωθείς από καθημερινά βάρη

Δίδυμοι

Το βασικό σου μέλημα για το επόμενο διάστημα θα είναι οι υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας. Αν εξαιρέσεις την 10η Οκτωβρίου όπου εκεί θα αντιμετωπίσεις ένα έντονο ζήτημα σε αυτόν τον τομέα, οι επόμενες μέρες θα σε διευκολύνουν στην επίλυση οικογενειακών ζητημάτων ή σε μια αγορά ακινήτου.

Στις 13 Οκτωβρίου φαίνεται πως κερδίζεις μία σημαντική μάχη στα εργασιακά σου, με κέρδος μία προαγωγή ή μία ευχάριστη αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Στις 14 Οκτωβρίου η ηλιακή έκλειψη μιλάει ξεκάθαρα για γεγονότα με θεματολογία έρωτα ή απογόνων. Αν είσαι γονιός θα σε απασχολήσουν έντονα οι υποχρεώσεις των παιδιών. Αν θέλεις παράλληλα να αποκτήσεις έναν απόγονο τώρα είναι μία ευνοϊκή στιγμή για μια εγκυμοσύνη. Η έκλειψη ομως ταυτόχρονα ευνοεί πολύ και τους αδέσμευτους Διδύμους καθώς κάποια ιστορία έρχεται να ξυπνήσει την αισθηματική σου ζωή και θα είναι κάτι που θα σε απασχολεί ευχάριστα για καιρό!

Καρκίνος

Ένα ζώδιο και δύο προβλέψεις αυτή την εβδομάδα. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου, δηλαδή είσαι γεννημένος από 21 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου όλα κυλούν όχι μονο ανενόχλητα αλλά και με ευκαιρίες επιτυχίας αυτή την εβδομάδα σε τομείς σπουδών, επικοινωνίας αλλά και στον τομέα του έρωτα.

Αν από την άλλη ανήκεις στο 2ο ή 3ο δεκαήμερο, δηλαδή είσαι γεννημένος από 10 εως 21 Ιουλίου, τότε θα υπάρξουν αυξημένες πιέσεις στους τομείς οικογένεια και καριέρα. Εδώ θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στις ανάγκες ή της καριέρας ή των οικογενειακών ζητημάτων, ώστε να επιλυθούν προβλήματα που πέφτουν στο τραπέζι. Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτή η εβδομάδα θα σου ξεζουμίσει αρκετά την ενέργεια. Δεν αποκλείεται καθόλου να μπεις τώρα και σε μια διαδικασία μετακόμισης σπιτιού.

Λέων

Η Αφροδίτη πλέον φεύγει από το ζώδιό σου και το βασικό θέμα που θα σε απασχολεί είναι τα εισοδήματά σου και η οικονομική σου ανάπτυξη. Ναι μεν η νέα θέση της Αφροδίτης από την Παρθένο θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες αυτόν το μήνα για οικονομική ευημερία, αλλά πρόσεξε τη 10η Οκτωβρίου γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε πετάξουν εκτός προϋπολογισμού.

Στα υπόλοιπα νέα της εβδομάδας επηρεάζεσαι έντονα σε θέματα μετακινήσεων και καλό είναι να προσέχεις λίγο παραπάνω την οδήγηση σου και το όχημα σου ειδικότερα κοντά στις 14 Οκτωβρίου.

Η επικοινωνία σου αυτό το διάστημα μπορεί να είναι λίγο πιο σκληρή και απαιτητική προς το περιβάλλον σου καθώς θα θελήσεις, ειδικότερα στον εργασιακό τομέα, όλα να περνάνε από την έγκρισή σου.

Παρθένος

Το πρώτο καλό νέο της εβδομάδας είναι ότι Αφροδίτη στις 9 Οκτωβρίου περνάει στο ζώδιό σου και αυτό θα σε κάνει να λάμψεις, να ομορφύνεις και να έχεις μία έξτρα αυτοπεποίθηση. Η θέση αυτή θα ευνοήσει από τις 13 Οκτωβρίου και μετά την αισθηματική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου.
Ο μόνος αστερίσκος προσοχής για τα αισθηματικά σου βρίσκεται στις 10 Οκτωβρίου όπου η Αφροδίτη σε μια πικρή αντίθεσή που θα κάνει με τον Κρόνο θα φέρει ένα πρόσκαιρο ψυχρό κλίμα στην ερωτική σου σχέση ή στον γάμο με κίνδυνο χωρισμού! Η 13 Οκτωβρίου όμως έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών στα ερωτικά.
Η ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σου φέρνοντας σου πιεστικές αλλαγές στα εισοδήματά σου.

Ζυγός

Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας και όχι άδικα καθώς η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου σε αφορά άμεσα φέρνοντας σου αλλαγές που πρωτίστως αφορούν τον εαυτό σου.

Ειδικότερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, έχεις γεννηθεί δηλαδή από 12 έως 17 Οκτωβρίου τότε θα υπάρξουν έντονες πιέσεις από τις συνθήκες της έκλειψης για αλλαγή του εαυτού σου. Σκοπός σου τώρα είναι να επιλύσεις προβλήματα που βρίσκονταν καιρό κρυμμένα κάτω από το χαλάκι. Θα μετρήσεις τις αντοχές σου, την υπομονή σου και θα βάλεις σε πρώτη προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες πατώντας ένα reset. Αυτό θα έχει ως συνέπεια και τις εξελίξεις της ερωτικής σχέσης σου ή του γάμου καθώς αν το ταίρι σου δεν μπορεί να ακολουθήσει στις αλλαγές σου, τότε μπορεί να αποχωρήσεις αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν.

Σκορπιός

Αυτή είναι μία εβδομάδα για σένα η οποία συνδυάζει και διασκέδαση αλλά και μοναχική διάθεση. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου η οποία για σένα είναι ένα κάλεσμα για κοινωνικοποίηση, συναντήσεις με φίλους με χαρούμενη διάθεση. Επίσης η 13η Οκτωβρίου βοηθάει πάρα πολύ την ερωτική σου ζωή ειδικότερα αν είσαι ελεύθερος και ωραίος Σκορπιός. Αν είσαι γονιός θα ασχοληθείς ευχάριστα με δραστηριότητες του παιδιού.

Η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου θα σου φέρει μία διάθεση ενδοσκόπησης και θα κληθείς να βρεις τις τοξικές πηγές στη ζωή σου τις οποίες και θα θελήσεις να απομακρύνεις.

Ο Άρης από τις 12 Οκτωβρίου περνάει στο ζώδιό σου και αυτό σου δίνει από τη μία αυξημένη ζωτικότητα, έντονο ερωτισμό αλλά και αγχωτικό τρέξιμο στην καθημερινότητα.

Τοξότης

Οι δύο βασικοί τίτλοι της εβδομάδας είναι καριέρα και διασκέδαση -ναι, καταφέρνεις να τα συνδυάσεις και τα δύο με άριστο τρόπο!

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό φέρνει εύνοια στον επαγγελματικό τομέα. Η μόνη παραφωνία της εύνοιας έρχεται στις 10 Οκτωβρίου όπου θέματα σπιτιού και καριέρας μπορούν να κοντραριστούν και να σου ξεζουμίσουν την ενέργεια.

Στα υπόλοιπα νέα όμως η ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου εσένα σου πάει πολύ! Ενεργοποιεί θετικά τον τομέα της διασκέδασης και των φίλων και φέρνει στόχους ζωής στο τραπέζι προς υλοποίηση.

Αναφορικά με την ερωτική σου ζωή για κάτι που τώρα μπορεί να ψήνεται, πρόσεξε το λίγο παραπάνω στις 11 και 15 Οκτωβρίου, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα που θα σε ενοχλήσουν και ίσως αντιδράσεις απότομα με αυτήν την αφιλτράριστη ειλικρίνεια που σε διακρίνει.

Αιγόκερως

Είσαι ένα από τα τέσσερα ζώδια τα οποία επηρεάζονται άμεσα από την έκλειψη της εβδομάδας στις 14 Οκτωβρίου. Για σένα λοιπόν η έκλειψη σου φέρνει θέματα καριέρας στο τραπέζι με ίντριγκες στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και ζοφερά ζητήματα της οικογένειας. Τώρα θα κληθείς κάτι να αλλάξεις με τρόπο μεταμορφωτικό στα επαγγελματικά σου, ώστε να επέλθει η πρόοδος και η άνοδος.

Αν ανήκεις ιδιαίτερα στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δηλαδή είσαι γεννημένος από 10 έως 15 Ιανουαρίου, θα έχεις πολύ πιο έντονα γεγονότα και αυξημένες πιέσεις από την έκλειψη.

Στις 13 Οκτωβρίου θα εχεις μια ωραία μέρα διασκέδασης που φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμιες που μπορεί στο μέλλον να λειτουργήσουν θετικά στην επαγγελματική σου εξέλιξη

Υδροχόος

Στα καλα νέα της εβδομάδας είναι ότι αυτή η αναταραχή που συμβαίνει στα υπόλοιπα ζώδια λόγω της ηλιακής έκλειψης στις 14 Οκτωβρίου εσένα δε σε πολυαγγίζει, μη σου πω πως σε ευνοεί κιόλας, ειδικότερα αν είσαι Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου. Τον τομέα που σου ενεργοποιεί η έκλειψη είναι αυτόν που αφορά την μόρφωση, τα πτυχία, τις νομικές υποθέσεις αλλά και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Αφροδίτη παράλληλα παίρνοντας στο ζώδιο της Παρθένου απο τις 9 Οκτωβρίου σε βοηθάει να κλείσεις οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες με εύκολο τρόπο. Η μόνη μέρα που μπορεί να λειτουργήσει ως παραφωνία στα οικονομικά σου είναι η Τρίτη 10 Οκτωβρίου, εκεί πρόσεξε γιατί ο οικονομικός προϋπολογισμός μπορεί να σε πετάξει εκτός πλάνου.

Στις 13 Οκτωβρίου έχεις μία σπουδαία ευκαιρία μισθολογικής αναβάθμισης από την καριερα σου, ναι αύξηση κοινώς!

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα σε αφορά άμεσα για έναν και μοναδικό λόγο, για την Αφροδίτη από την Παρθενο που κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου.

Η αντίφαση εδώ είναι ότι από τις 9 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στο αγαπημένο σου ζώδιο, αυτό της Παρθένου και αυτό γενικά σε ευνοεί στο να συνάψεις μία πανέμορφη ερωτική σχέση. Αυτό θα συμβεί εάν είσαι πάρα πολύ προσεκτικός Ιχθύς στις 10 Οκτωβρίου που μπορεί η σχέση να περάσει έντονες αναταράξεις και να φτάσει έως και τον χωρισμό. Εάν προσπεράσεις αυτόν το σκόπελο σου εγγυώμαι ότι η ερωτική σου ζωή θα έχει καλύτερες εξελίξεις το επόμενο διάστημα

Η ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου σε καλεί να πληρώσεις χρέη που είχες καιρό σε εκκρεμότητα και τα έβαζες κάτω από το χαλάκι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.