ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο


JTeam

12 Οκτωβρίου 2023

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Benjamin Voros on Unsplash
Πλησιάζει μία νέα αρχή, αλλά θα έρθει με ένταση

Στις 14 Οκτωβρίου, ένας νέος σεληνιακός κύκλος ξεκινά και φέρνει την αλλαγή που περίμενες. Η Νέα Σελήνη στον ρομαντικό Ζυγό θα έρθει με ευκαιρίες για ανανέωση και προσωπική εξέλιξη. Θα λειτουργήσει, επίσης, και σαν ηλιακή έκλειψη, που σημαίνει ένα πράγμα: Θα ξαναδείς λίγο τις σχέσεις σου. Οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει, σου ταιριάζουν; Έχετε τις ίδιες αξίες; Τους θέλεις πράγματι στη ζωή σου;

Συγκεκριμένα, τέσσερα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Εκείνα είναι που θα κάνουν τις πιο σοβαρές συζητήσεις και θα πάρουν αποφάσεις που, ακόμη κι αν τα στενοχωρήσουν στην αρχή, θα είναι για καλό.

Κριός

Δύσκολη μέρα η 14η Οκτώβρη. Οι ανασφάλειές σου θα σε κυριεύσουν και επηρεάσουν την κρίση σου. Θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη που δείχνεις σε άτομα που γνώρισες πρόσφατα και θα δεις τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου να καθρεφτίζονται στους άλλους. Προσπάθησε να διαχειριστείς την πίεση με τρόπο που θα σε εξελίξει.

Καρκίνος

Το τραγούδι που θα έχεις στο repeat, θα είναι το «Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας» του Σάκη. Θα θέλεις να μείνεις μόνος για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου, τα οποία θα είναι έντονα και θα οδηγήσουν σε σοβαρές, εξίσου έντονες κουβέντες. Ίσως έρθει μία νέα αρχή – για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς μπλοκάρει την οικογενειακή και ερωτική σου ζωή.

Ζυγός

Ετοιμάσου για μία αστρική αφύπνιση. Θα νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Προσπάθησε να μην παίρνεις προσωπικά την κριτική που σου ασκούν και, αντί να τους κρατάς κακία, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τα λόγια τους για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Αιγόκερως

Ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να βρεις την ισορροπία μεταξύ προσωπικής κι επαγγελματικής ζωής. Μπορεί να θεωρείς ότι η σχέση με τον διευθυντή σου είναι σημαντικότερη από εκείνη με τους φίλους και τον σύντροφό σου, όμως ξέρεις καλά ότι η αλήθεια κάπως διαφέρει. Προσπάθησε να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και θα βγεις αλώβητος από τις προκλήσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.