ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν έντονες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα


JTeam

23 Οκτωβρίου 2023

3 ζώδια που θα έχουν έντονες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα
Μια εβδομάδα γεμάτη με αντιθέσεις του Ερμή και του Άρη (και όχι μόνο)

Είναι πολλά τα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στο πλανητικό μας σύστημα. Οι αντιθέσεις του Ερμή και του Άρη από τον Σκορπιό κορυφώνονται, ενώ την ίδια στιγμή έχουμε τον Δία στον Ταύρο, αλλά και την τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 28/10, στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού.

Όλα αυτά τα δρώμενα, φέρνουν διαφορετική ενέργεια και εξελίξεις που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο, ούτε στον ίδιο βαθμό. Πρωταγωνιστές της εβδομάδας είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, ενώ επίσημα μπήκαμε και στην εποχή του Σκορπιού.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα πολλές και έντονες, ενώ επηρεάζονται περισσότερο ζώδια όπως:

Ταύρος

Τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας είναι αυτά που σας προβληματίζουν πιο έντονα από ποτέ το τελευταίο διάστημα. Το στρες θα είναι έντονο και ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Από την άλλη όμως, έχετε και μεγάλη εύνοια με το μέρος σας. Αυτή την εβδομάδα, οι σχέσεις σας και τα ερωτικά σας, θα σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε από τα προβλήματα και να ανανεωθείτε. Είναι μια ιδιαίτερα θετική περίοδος για να κάνετε νέες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο, αλλά μην ψάχνετε για κάτι ίδιο με σας. Αφήστε τον χρόνο να βοηθήσει σε μια νέα ερωτική σχέση. Τη βιασύνη και την παρόρμηση πρέπει να την αποφύγετε γενικότερα αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα προς το τέλος της, καθώς ο Άρης από τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Δία στο ζώδιό σας.

Λέων

Έντονοι είναι οι ρυθμοί και για εσάς τους Λέοντες. Η πίεση θα αυξάνεται όλο και περισσότερο, όσο φτάνουμε πιο κοντά στην ημέρα της έκλειψης. Οι απαιτητικές όψεις του Άρη μαζί με τον Ερμή, δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία και η εκρήξεις θυμού θα είναι πιο έντονες από ποτέ. Είναι μια περίοδος που ίσως πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, ενώ δεν αποκλείεται μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Αλλαγές μπορεί να έχετε όμως και στο μέτωπο της καριέρας. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε υπογραφές και δεσμεύσεις αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας από σήμερα και σας προτρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και δράσεις. Το ενδιαφέρον σας ωστόσο θα είναι στραμμένο στις σχέσεις σας. Θα καταλάβετε πως ο πραγματικός έρωτας και η αγάπη χρειάζονται φροντίδα και συνέπεια για να υπάρχουν στη ζωή μας. Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε ποια άτομα αξίζουν στη ζωή σας και τι σημαίνουν για εσάς. Αν έχετε μια ικανοποιητική σχέση δεν είναι απίθανο να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα της συγκατοίκησης, του γάμου ή της απόκτησης ενός απογόνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS