ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια αντιδρούν υπερβολικά - Τα 3 που αν είσαι κοντά, τρέχα


JTeam

26 Οκτωβρίου 2023

Ποια ζώδια αντιδρούν υπερβολικά - Τα 3 που αν είσαι κοντά, τρέχα
Pexels
Τα 3 ζώδια που όταν αντιδρούν, το κάνουν υπερβολικά και τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξαφανιστείς

Όταν στη ζωή τα πράγματα κυλάνε ομαλά, ήρεμα και μοιάζουν με καλοκαιρινές διακοπές, τότε όλοι είμαστε ικανοποιημένοι, χαλαροί και γλυκύτατοι. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές όπου όλα πάνε κάπως στραβά. Μπορεί να τρύπησε ο θερμοσίφωνας και ταυτόχρονα να χάλασε το πλυντήριο ή μπορεί να σου έφαγε το ΑΤΜ την κάρτα και να είναι Παρασκευή βράδυ. Γενικά στις μικρές ή στις μεγάλες αναποδιές ο κάθε ένας μας αντιδρά διαφορετικά.

Στα καλά έχουμε σχεδόν όλοι τις ίδιες αντιδράσεις, στα άσχημα όμως διαφέρουμε πολύ. Αρκετοί από εμάς είναι γκουρού της ηρεμίας, άλλοι πνίγονται σε μια κουταλιά νερό και άλλοι έχουν την τάση να εκνευρίζονται, να αντιδρούν υπερβολικά και να ξεσπάνε σε σωστά ή και λάθος άτομα. Αυτοί οι τύποι που είναι αρκετά συχνά «στην τσίτα» ανήκουν σε 3 πολύ συγκεκριμένα ζώδια. Σίγουρα θα έχεις πετύχει έναν ή και τους τρεις σε μια κατάσταση παραλογισμού. Αν όχι, είσαι τυχερός. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια.

Jenny.Gr
Pexels

Λέων

Hello drama queen! Ο πρώτος στη λίστα, ο βασιλιάς της υπερβολής και του δράματος. Μπορεί να ξεσπάσει με κάτι μικρό ή κάτι μεγάλο, ανάλογα τι τον τριγκεράρει προσωπικά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το ξέσπασμά του θα γίνει αντιληπτό από όλους, θέλουν δεν θέλουν. Προφανώς και μερικά σκάγια θα πάρουν και άμαχο πληθυσμό. Φυλάξου!

Αιγόκερως

Δεν κάνει ποτέ λάθος! Αυτό πρέπει να το μάθεις καλά, διότι τη στιγμή που θα του πεις ότι κάτι δεν έκανε σωστά all hell breaks loose. Είναι συγκρατημένοι, ήρεμοι και σοβαροί, αλλά τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν πώς έκαναν λάθος ή κάποιος τους είπε ότι έκαναν και δεν ισχύει, τότε βρες λαγούμι να κρυφτείς σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων.

Υδροχόος

Το θέμα με τους Υδροχόους είναι περίεργο. Θέλουν όλοι να σέβονται τις γνώμες όλων και να υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά μόλις κάποιος διαφωνήσει μαζί τους, γίνεται έκρηξη. Όχι, δεν μιλάμε για έκρηξη του Υδροχόου που γνωρίζεις, μιλάμε για μια πυρηνική έκρηξη ενός ανθρώπου που νομίζεις ότι δεν έχεις γνωρίσει ποτέ. Άλλος άνθρωπος!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.