ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (30/10-5/11)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

29 Οκτωβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (30/10-5/11)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 30/10-5/11 για κάθε ζώδιο

Μία εβδομάδα πιο ευχάριστη από τις προηγούμενες με πολλές ευκαιρίες στα ερωτικά καθώς στις 31 Οκτωβρίου ενεργοποιούνται ξαφνικά γεγονότα στη συναισθηματική ζωή. Στις 4 Νοεμβρίου το ρομάντζο είναι άπλετο και ημέρα τύχης είναι η 3 Νοεμβρίου. Η 4 Νοεμβρίου θα έχει ξαφνικές συναντήσεις και ανέλπιστα πολυπόθητα μηνύματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε όμως από τα μισα της εβδομάδας και μετά, καθώς υπάρχει η όψη Ερμή αντίθεση Ουρανός που φέρνει χάος σε μετακινήσεις, οδήγηση, επικοινωνίες και τηλεπικοινωνίες.

Κριός

Στις 31 Οκτωβρίου έχεις την ευκαιρία μιας αύξησης μισθού ή μπορεί τώρα να δημιουργήσεις κάποιο έξτρα εισόδημα από μια συμπληρωματική εργασιακή ενασχόληση.

Αυτομάτως στις 3 Νοεμβρίου βελτιώνονται υπέρμετρα και τα θέματα χρεών που έχεις, τα οποία μπορεί να είναι κληρονομικά ή διάφορα υπόλοιπα σε πιστωτικά ιδρύματα. Στις 4 Νοεμβρίου περίμενε και ένα ξαφνικό νέο με τη μορφή μπερδέματος στις οικονομικές σου υποχρεώσεις ή συναλλαγές, καθώς μία ασυνεννοησία ή κάτι σαν έγγραφο μπορεί να πάει λάθος (οι συναλλαγές μέσω web ενδέχεται να σε δυσκολέψουν)

Από τις 4 Νοεμβρίου και μετά τα θέματα της καριέρας σου οριστικοποιούνται με ζητήματα που επανεξέταζες εδώ και καιρό. Τώρα ξεμπλοκάρει όποιο πρόβλημα μπορεί να προέκυψε στη δουλειά σου από το καλοκαίρι και μετά.

Ταύρος

Στο σενάριο που είσαι αδέσμευτος, φίλε Ταύρε, να ξέρεις ότι θα έχεις υπέροχες ημέρες αυτή την εβδομάδα για ερωτικά ζητήματα. Η 31 Οκτωβρίου σου φέρνει έναν ξαφνικό έρωτα με καλή προοπτική, ενώ στις 4 Νοεμβρίου μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε ιδιαίτερα στις 4 Νοεμβρίου καθώς μπορεί εκεί να υπάρξουν αυξημένες λεκτικές εντάσεις ή ένα αναπάντεχο νέο από τον σύντροφό σου που μπορεί να σε ξαφνιάσει ποικιλοτρόπως. Πάντως αυτή την εβδομάδα υπάρχει και η προοπτική επισημοποίησης της σχέση σας.

Αν είσαι γονιός αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ζητήματα των παιδιών με ευχάριστο τρόπο, ενώ αν θέλεις να γίνεις γονιός ευχάριστα νέα μπορεί να έχεις στις 31 Οκτωβρίου.

Δίδυμοι

Στις 31 Οκτωβρίου συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο και ξαφνικό σε ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι σου ως οίκημα ή τα μέλη της οικογένειάς σου. Κάτι έρχεται τώρα ως οικονομικό έσοδο ή μπορεί τώρα να προβαίνεις και σε μία αγοραπωλησία ακινήτου.

Στις 3 & 4 Νοεμβρίου υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά που όμως μπορούν να σε ευνοήσουν και να βελτιωσουν την εργασιακή σου καθημερινότητα. Παράλληλα μπαίνεις και σε μία διαδικασία να φροντίσεις παραπάνω την υγεία σου. Στις 4 Νοεμβρίου πρόσεξε τι σου υπόσχονται στον τομέα καριέρα, γιατί μπορεί τα κεράσια να είναι πολλά και το καλάθι τοσοδούλι!

Καρκίνος

Στις 31 Οκτωβρίου έχεις τη δυνατότητα μέσα από ξαφνικά γεγονότα να μεγαλώσεις το κοινωνικό σου δίκτυο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει την προσωπική σου ζωή αλλά και τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Δύο εξαιρετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι οι 3 και 4 Νοεμβρίου όπου, αν είσαι αδέσμευτος, μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ενδέχεται να οδηγήσει σε δρόμους αισθηματικής ευτυχίας. Ιδιαίτερα στις 4 Νοεμβρίου να περιμένεις μία ξαφνική επικοινωνία η μία συνάντηση από το πουθενά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Η 31 Οκτωβρίου σε ευνοεί πάρα πολύ για να πάρεις επιτέλους αυτή την πολυπόθητη αύξηση που τόσο περίμενες ή ένα μπόνους επιβράβευσης για την απόδοσή σου. Παράλληλα, στις 3 Νοεμβρίου ευχάριστα πράγματα συμβαίνουν στην καριέρα σου αλλά και στο σπίτι και την οικογένεια. Πρόσεχε μόνο λίγο τις επικοινωνίες σου στον άξονα καριέρα - οικογένεια στις 4 Νοεμβρίου, γιατί εκεί μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις και νέα που θα σε ξαφνιάσουν.
Πιθανότατα τώρα να βρίσκεσαι σε διαδικασία που θες να μετακομίσεις ή να αγοράσεις κάποιο ακίνητο και αυτή η εβδομάδα σε ευνοεί πάρα πολύ για τέτοιου είδους κινήσεις.

Παρθένος

Στις 31 Οκτωβρίου ένα ξαφνικό ευχάριστο νέο έρχεται από τον τομέα που αφορά την εκπαίδευση ή κάποιο πτυχίο που θέλεις τώρα να ξεκινήσεις ή να ολοκληρώσεις αλλά παράλληλα κάνεις και σκέψεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται τώρα κάποια γνωριμία, επαφή ή ακόμα και ερωτική ιστορία από το εξωτερικό να εμφανιστεί και να σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Στις 3 Νοεμβρίου έχεις τη δυνατότητα να υπογράψεις πολύ σημαντικά συμβόλαια ή να ξεκινήσεις τώρα έναν νέο κύκλο σπουδών. Στο τραπέζι πέφτει και η εύνοια του να αγοράσεις μεταφορικό όχημα. Στις 4 Νοεμβρίου θα έχεις ξαφνικά γεγονότα και πιθανότατα παρανοήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο, πρόσεχε λίγο και την οδήγησή σου.

Η ερωτική σου ζωή ζει το παραμύθι του Ποσειδώνα με ρομάντζο και γλυκόλογα στις 4 Νοεμβρίου.

Ζυγός

Στις 31 Οκτωβρίου θέλεις όλοι να σ’ αφήσουν ήσυχο και έτσι περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, σκεπτόμενος τι θα κάνεις με τα οικονομικά σου. Στις 3 Νοεμβρίου έρχεται ένα πολύ ευχάριστο νέο το οποίο θα αυξήσει τα εισοδήματά σου, καθώς μία νέα πηγή εσόδων θα εμφανιστεί ως βάλσαμο στο πορτοφόλι σου.

Ο Κρόνος πλέον γυρνάει ορθόδρομος στον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια για σένα, επομένως τα αντίστοιχα θέματα τα οποία ήταν υπό επανεξέταση το προηγούμενο διάστημα τώρα ωριμάζουν και ξεμπλοκάρουν για να δρομολογηθεί η δράση.

Σκορπιός

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορείς να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα, μετά από κάποιες ξαφνικές συζητήσεις οι οποίες όμως θα οδηγήσουν τελικά σε καλό δρόμο.

Αν είσαι αδέσμευτος, λογικά δε θα μείνεις για πολύ ακόμα, καθώς η 31 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου σου δίνουν ευκαιρίες για μία νέα συγκλονιστική γνωριμία που μπορεί να έρθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον -εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες καταλλήλως. Στις 4 Νοεμβρίου θα έχεις μια ξαφνική, ευχαριστη και πολυπόθητη επικοινωνία από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Ναι, θα στείλει.

Τοξότης

Έχεις πεισμώσει ότι θα αλλάξεις εντελώς το κομμάτι της καριέρας σου ώστε να αισθάνεσαι κάθε μέρα της ζωής σου χαρούμενος και έρχεται λοιπόν αυτή η εβδομάδα με δύο εκπληκτικές ημέρες που θα σου φέρουν εύνοια και θετικές αλλαγές.

Στις 31 Οκτωβρίου ένα ξαφνικό ευχάριστο γεγονός έρχεται στα επαγγελματικά σου για να σου δώσει χαμόγελα αλλά και λεφτά στην τσέπη. Στις 3 και 4 Νοεμβρίου, παρόλο που θα υπάρχει εύνοια στην εργασιακή σου καθημερινότητα για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, παράλληλα θα υπάρξει και ένα ξαφνικό νέο που πιθανότατα θα σε σοκάρει από τον χώρο της δουλειάς. Πρόσεξε ιδιαίτερα εκείνη την ημέρα γιατί θα υπάρχει και έντονη ασυνεννοησία και τάση για ίντριγκα.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα πραγματικά είναι ένα δωράκι για σένα αν είσαι αδέσμευτος, καθώς στις 31 Οκτωβρίου σου έρχεται από το πουθενά μια γνωριμία που θα φέρει πεταλούδες στο στομάχι. Οι ερωτικές ευκαιρίες συνεχίζονται και στις 3 και 4 Νοεμβρίου, απλώς σημείωσε ότι στις 4 Νοεμβρίου θα έχεις και μία ευχάριστη συνάντηση η ξαφνική επικοινωνία (βλέπε μήνυμα) από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Το ρομάντζο ρέει άπλετα πλέον στη ζωή σου και προς το κλείσιμο της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις αποφασίσει πλέον για το ποιος θέλεις να είσαι με νέα δεδομένα και έτσι ολοκληρώνεις με επίσημες αποφάσεις και ανακοινώσεις το rebranding του εαυτού σου.

Υδροχόος

Στις 31 Οκτωβρίου έρχεται ένα ξαφνικό ευχάριστο νέο να ανακουφίσει τα οικονομικά ζητήματα της οικογένειάς σου, πιθανότατα με τη μορφή ενός κληρονομικού θέματος.

Ναι, οι εργασιακοί κόποι σου ανταμείβονται και έρχεται κάτι πάρα πολύ θετικό στις 3 Νοεμβρίου στο κομμάτι καριέρα, παράλληλα όμως ευχάριστα γεγονότα θα έχεις και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Η ημέρα που θα χρειαστεί προσοχή και ψυχραιμία από σένα είναι η 4 Νοεμβρίου, και ειδικότερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο γιατί εκεί υπάρχει έντονη τάση για τσακωμούς και δύσκολες, ξαφνικές εκπλήξεις στους τομείς καριέρα και οικογένεια.

Ιχθύες

Η 31 Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ γλυκιά και όμορφη μέρα για σένα καθώς δέχεσαι ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ αυτό το πολυπόθητο μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και μία πρόταση για συνάντηση! Αν δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά της ερωτικής σου ζωής, να ξέρεις ότι στις 31 Οκτωβρίου αλλά και στις 4 Νοεμβρίου υπάρχει έντονη τάση να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα.

Σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, η συντροφική σου ζωή κινείται σε αυξημένα επίπεδα σακχάρου.

Παράλληλα κάνεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μπορεί να σε βοηθήσουν σε μελλοντικά σου προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι την οδήγησή σου και το μεταφορικό σου όχημα στις 4 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.