ΖΩΔΙΑ

Σεληνιακή έκλειψη - Για ποια ζώδια έρχονται ευκαιρίες ανανέωσης;


JTeam

28 Οκτωβρίου 2023

Σεληνιακή έκλειψη - Για ποια ζώδια έρχονται ευκαιρίες ανανέωσης;
Οι εκλείψεις πέρα από οριστικό τέλος και κλείσιμο κύκλου, σηματοδοτούν και μια νέα αρχή

Θα εστιάσουμε για λίγο ακόμη στην σημερινή Σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται τις επόμενες ώρες, καθώς πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς. Όπως συνηθίζεται, η έκλειψη σηματοδοτεί ένα κλείσιμο κύκλου. Γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες οι χωρισμοί, η διάλυση σχέσεων, και οι οριστικοί τσακωμοί, μπορεί να είναι πιθανοί.

Πρόκειται για μια περίοδο όπου καλούμαστε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές για την εξέλιξη της πορείας μας και χωρίς δύσκολες αποφάσεις, τίποτα καλό δεν θα έρθει. Έχοντας δει ήδη ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο, είναι στιγμή να δούμε ποια ζώδια θα έχουν μια πιο θετική εύνοια.

Για πολλούς η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη θα αποτελέσει αφορμή για νέα ξεκινήματα, για ανανέωση, αλλά και για νέες περιπέτειες.

Δίδυμοι

Η τελευταία έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει την υγεία και την εργασία σε πρώτο πλάνο και είναι σχετικά ουδέτερη προς το δικό σας ζώδιο, με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε ωροσκόπο σε σταθερό ζώδιο (δηλ. Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο). Αυτό το διάστημα καλείστε να αλλάξετε συνήθειες και ότι πια δεν σας εξυπηρετεί στην καθημερινότητα σας. Είναι ώρα να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας, να ξεκινήσετε το γυμναστήριο σας, να κάνετε τις ετήσιες εξετάσεις σας, και να συνεχίσετε δυναμικά και ανανεωμένοι για τους επόμενους μήνες. Πιθανώς να λάβετε αποφάσεις και για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και την καλύτερη διαχείρηση τους.

Παρθένοι

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και τον τομέα που αφορά την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις. Είναι μια ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε τις γνώσεις σας, να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο, ή να κάνετε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει σημαντικά σε θέματα σπουδών και ταξιδιών, επομένως απολαύστε όσα έρχονται και δώστε έμφαση στην επιμόρφωση σας.

Ζυγοί

Στις 28 Οκτωβρίου σχηματίζεται η τελευταία έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ένας άξονας που για εσάς σημαίνει τις οικονομικές και συναισθηματικές σας επενδύσεις. Οι σχέσεις σας, οικονομικές και συναισθηματικές έχουν περάσει από πολλά στάδια το τελευταίο διάστημα. Σε όλα αυτά όμως, έρχεται να μπει μια τελεία, καθώς με την έκλειψη αυτή έρχεται κορύφωση σε θέματα οικονομικών διευθετήσεων, επενδύσεων, ασφαλειών, διατροφών, δανείων. Από τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε και πάλι να είστε πιο ξέγνοιαστοι στην καθημερινότητα σας, και με τις σωστές συνήθειες θα ανανεώσετε την καθημερινή σας ζωή, αλλά και τις σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.