ΖΩΔΙΑ

Ο Κρόνος επιστρέφει ορθόδρομος στον Ιχθύ - 3 ζώδια που θα πάρουν οριστικές αποφάσεις


JTeam

6 Νοεμβρίου 2023

Ο Κρόνος επιστρέφει ορθόδρομος στον Ιχθύ - 3 ζώδια που θα πάρουν οριστικές αποφάσεις
Ζώδια: Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς στις 04/11/2023 και απαιτούνται σοβαρές αποφάσεις

Aξίζει να θυμηθούμε πως ο Κρόνος είναι πλανήτης των περιορισμών, των ορίων, των δομών, της πειθαρχίας, της οργάνωσης, αλλά και των δυσκολιών και των προκλήσεων. Από τις 07/03/2023 βρίσκεται στους Ιχθύς και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τον Μάιο του 2025 και αργότερα θα κάνει το τελευταίο πέρασμα του τον Σεπτέμβριο του 2025 έως τον Φεβρουάριο του 2026.

Από τις 17/06/2023 βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ενώ εδώ και δυο ημέρες έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Πρόκειται για μια σημαντική αστρολογική αλλαγή που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε στόχους, να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, αλλά και να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά σε όνειρα και επιθυμίες.

Jenny.Gr

Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος που θα μας δώσει τα σωστά μαθήματα και θα μας διδάξει πώς να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό. Η φύση των Ιχθύων είναι αρκετά αντίθετη, αφού είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί διαισθητικά, ορίζεται από τα συναισθήματα του, ονειρεύεται δυνατά και δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Ο Κρόνος, λοιπόν, από αυτή τη θέση μπορεί να μας βοηθήσει να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα μας, αρκεί αυτά να είναι ρεαλιστικά και όχι φανταστικά σενάρια.

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο:

Παρθένος

Ο Κρόνος βρίσκεται απέναντι σας από τον Μάρτιο του 2023 και επηρεάζει άμεσα έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό, -αυτόν των σχέσεων σας με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του (από 17/06 έως 04/11) ίσως ανακαλύψατε κάποια πράγματα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, τα οποία προκάλεσαν σοβαρές εντάσεις. Τώρα που ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία οι σχέσεις σας -ερωτικές και φιλικές- ο γάμος, οι επαγγελματικές συνεργασίες, θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα αναθεωρήσετε για ορισμένα άτομα. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Όσες σχέσεις αντέξουν την πίεση του Κρόνου, αυτές μόνο θα προχωρήσουν.

Ζυγός

Ο Κρόνος στους Ιχθύς φέρνει περισσότερη πίεση στην καθημερινότητα σας για εσάς τους Ζυγούς, φέρνει επίσης μεγαλύτερες ευθύνες και όγκο εργασίας. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του (από 17/06 έως 04/11) πιθανώς σας εξουθένωσε. Ίσως κληθήκατε να αναλάβατε βάρη και υποχρεώσεις άλλων, και να βρεθήκατε σε αδιέξοδα. Αυτό, εκτός από πίεση ψυχολογική, έφερε και έντονη σωματική κούραση φτάνοντας στα όρια σας. Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και τώρα που ο Κρόνος επέστρεψε στην ορθή του πορεία, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, εκεί όπου καλείστε να αποδείξετε για ακόμη μια φορά την αξία σας.

Ιχθύες

Τα θέματα της αυτοπεποίθησης, η στάση σας απέναντι στους άλλους και τη ζωή, αλλά και η κατάσταση της υγείας σας, επηρεάζονται από τον Κρόνο στο ζώδιο σας και θα πρέπει να τα δείτε με σοβαρότητα. Αυταπάτες για τον εαυτό σας, το σώμα και τις ικανότητες σας με το πέρασμα του Κρόνου δεν επιτρέπονται. Ακόμη, μπορεί να κλονιστούν σχέσεις και συνεργασίες, αλλά δεν είναι για κακό. Όσες είναι ισχυρές όχι μόνο θα αντέξουν, αλλά θα θεμελιωθούν σε ακόμη πιο γερές βάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.