ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Έρχεται ένταση και πίεση με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη


JTeam

16 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Έρχεται ένταση και πίεση με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη
Ποια ζώδια οφείλουν να προσέξουν περισσότερο από τις 18/11;

Όπως έχεις καταλάβει ο Νοέμβριος δεν θα μας αφήσει σε ηρεμία και χαλάρωση, μιας και οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζονται φέρνουν εντάσεις, πίεση και ανασφάλειες. Από τις 18/11 έχουμε μια σύνοδο, η οποία χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς εύκολα τα πράγματα μπορούν να βγουν εκτός ελέγχου.

Ο Ήλιος και ο Άρης θα συναντηθούν στο ζώδιο του Σκορπιού και θα δημιουργήσουν ένα πολύ εκρηκτικό κλίμα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Περισσότερο από αυτή την όψη, επηρεάζονται σταθερά ζώδια όπως ο Ταύρος, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Ο εκνευρισμός και τάση να πιέσουμε καταστάσεις θα είναι έντονη, και γι' αυτό χρειαζόμαστε υπομονή. Θα δυσκολευτούμε αυτές τις ημέρες να δείξουμε κατανόηση απέναντι στους άλλους ή να κάνουμε υποχωρήσεις, κάτι το οποίο σίγουρα θα φέρει εντάσεις και τριβή.

  • Ταύροι

Θα υπάρξουν εντάσεις στην καθημερινότητα σας είτε με τον σύντροφο σας, είτε με συνεργάτες σας. Ο ανταγωνισμός θα είναι επίσης έντονος και οι σχέσεις σας θα μοιάζουν περισσότερο με πεδίο μάχης, για το ποιος θα υπερνικήσει. Το θετικό αυτών των ημερών για εσάς είναι ότι θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Αυτά που θα πείτε όμως, ίσως να μην αρέσουν σε όλους. Σε κάθε περίπτωση μη τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα, ενώ είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μια επιθετική συμπεριφορά από τον σύντροφο σας.

  • Λέων

Εντάσεις, πίεση και παρεξηγήσεις θα έχετε και εσείς οι Λέοντες, οι οποίες όμως θα αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια σας. Πιθανώς να ξεσπάσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα και ύστερα να μετανιώσετε για την συμπεριφορά σας, γι' αυτό μη λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα σας αυτές τις ημέρες. Οι τόνοι θα είναι ανεβασμένοι και οι συζητήσεις που θα γίνουν τώρα μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή παράπονα που για κάποιο λόγο διστάζατε να εκφράσετε μέχρι τώρα. Θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με λογική και ψυχραιμία και δεν αποκλείεται να αντιδράσετε επιθετικά εάν αισθάνεστε ότι ένα άτομο σας έχει πληγώσει.

  • Σκορπιοί

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Άρης κινείται στο ζώδιο σας φέρνοντας εντάσεις και διαρκείς παρεξηγήσεις. Είστε αυτοί που θα επηρεαστείτε περισσότερο από τη συγκεκριμένη όψη και αν το προηγούμενο διάστημα καταπιεζόσασταν, τώρα θα είναι η στιγμή που ξεσπάσετε. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, και να τις εκφράσετε με σωστό τρόπο. Στα καλά της υπόθεσης, είναι πως αυτή η δυναμική όψη σας καλεί να διεκδικήστε αυτά που θέλετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να μιλήστε ανοιχτά χωρίς να κρύβεστε από τους άλλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS