ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα σε ακυρώσουν τελευταία στιγμή πριν την έξοδο


JTeam

19 Νοεμβρίου 2023

3 ζώδια που θα σε ακυρώσουν τελευταία στιγμή πριν την έξοδο
Αυτά τα ζώδια ακυρώνουν τα πλάνα τους, την πιο τελευταία στιγμή (ξανά και ξανά)

Όλοι έχουμε τις στιγμές που έχει χρειαστεί να ακυρώσουμε κάποια έξοδο ή συνάντηση τελευταία στιγμή. Είτε λόγω κούρασης, είτε κακής διάθεσης. Ναι, θα υπάρξουν και αυτές οι ημέρες -όμως υπάρχουν και ορισμένοι τύποι προσωπικότητας, που το να ακυρώνουν πλάνα την τελευταία στιγμή, είναι συνήθεια τους. Όλοι έχουμε στον περίγυρο μας τέτοια άτομα, και μήπως αυτό το άτομο που ήρθε πρώτο στο μυαλό σου τυχαίνει να είναι κάποιο από αυτά τα ζώδια: Δίδυμος, Ταύρος, ή Σκορπιός;

Ταύρος

Οι Ταύροι κυβερνούνται από την Αφροδίτη και χαρακτηρίζονται για το πόσο απολαμβάνουν την ήρεμη και καλή ζωή, όπως επίσης και από το πόσο τους αρέσει να φροντίζουν τον εαυτό τους. Για να βγουν θα το έχουν κανονίσει από πολύ νωρίς και θα πρέπει να είναι ξεκούραστοι, έχοντας χρόνο στη διάθεση τους για να ετοιμαστούν με την ησυχία τους. Άπαξ και πάει λάθος στο πρόγραμμα τους, ή νιώσουν έστω και λίγη κούραση, θα ακυρώσουν τελευταία στιγμή τα πλάνα τους, μόνο και μόνο για να κάτσουν να ξεκουραστούν στο σπίτι τους, παρέα με ένα ποτήρι κρασί και μερικά αναμμένα κεριά για ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι λειτουργούν ακριβώς αντίθετα από τους Ταύρους, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ένας Δίδυμος έχει τόσο ενθουσιασμό να βγαίνει, να γνωρίζει νέα πρόσωπα και να έχει νέες εμπειρίες -οπότε δύσκολα θα πει όχι σε έξοδο. Το κακό με τους Διδύμους είναι πως πολλές φορές κανονίζουν πολλά περισσότερα απ' όσα αντέχουν με αποτέλεσμα να είναι εξουθενωμένοι. Είτε θα φτάσουν στο ραντεβού τους κουρασμένοι λοιπόν, είτε δεν θα αντέξουν καν να φτάσουν. Και φυσικά αυτό θα το πουν εντελώς τελευταία στιγμή. Όταν εσύ θα είσαι ήδη έτοιμος και θα τους περιμένεις.

Σκορπιός

Μη ξεχνάς πως ο Σκορπιός είναι ζώδιο με βασικό στοιχείο το νερό. Αυτό σημαίνει πως προτεραιότητα του είναι τα συναισθήματα του, όπως επίσης και το γεγονός πως επιθυμεί να ικανοποιεί διαρκώς τους γύρω του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να λέει όχι σε προτάσεις για εξόδους, με αποτέλεσμα να βάζει πάρα πολλά στο πρόγραμμα του. Αν νιώσει έστω και λίγο όμως κουρασμένος, ή χωρίς διάθεση, δεν θα το σκεφτεί πολύ να ακυρώσει τελευταία στιγμή και να σου υποσχεθεί ξανά και ξανά πως θα επανορθώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS