ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας


JTeam

20 Νοεμβρίου 2023

3 ζώδια που θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας
Ο Ήλιος στον Τοξότης και η πολυαστρία. Τι δείχνει το αστρολογικό τοπίο της εβδομάδας

Πολλές και σημαντικές είναι οι πλανητικές αλλαγές που έχουμε αυτή τη νέα εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη, δημιουργώντας μια πολυαστρία, καθώς εκεί ήδη βρίσκεται ο Ερμής και από τις 24/11/2023 θα περάσει και ο Άρης. Ο Ήλιος στον Τοξότη συμβολίζει τις νέες εμπειρίες, τους ανοιχτούς ορίζοντες και την διαφορετικότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγούμε εκτός της ζώνης ασφαλείας μας.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα:

  • Δίδυμοι


Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Στον ίδιο τομέα βρίσκονται ήδη ο κυβερνήτη σας Ερμής και στις 24/11 θα περάσει κι ο Άρης δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις σημαντικές σας επαφές. Αυτή θα είναι μια περίοδος με ιδιαίτερη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα για σας, με ευκαιρίες για γνωριμίες, περισσότερες προτάσεις που μπορεί να έχουν επαγγελματικό ή οικονομικό ενδιαφέρον, αλλά και με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Ο Άρης δεν είναι μόνο πλανήτης της δράσης αλλά και του θυμού. Το πάθος κι ο ενθουσιασμός μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατρέπονται σε ζήλια και θυμό.

  • Παρθένος

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Επομένως από τη μια θα έχετε να εστιάσετε σε οικογενειακά θέματα και από την άλλη, θα έχετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, με πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες, επαφές, συναντήσεις, δουλειά. Προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε όμως, γιατί η εβδομάδα φιλοξενεί και δυο απαιτητικές όψεις με τον Κρόνο. Κάποιοι μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε δουλειά, να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, ενώ άλλοι απ' εσάς μπορεί να χρειαστεί να σταθείτε δίπλα στην οικογένεια σας.

  • Τοξότης


Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας και ανοίγει μια νέα εποχή για εσάς τους Τοξότες. Ήδη στο ζώδιο σας βρίσκεται ο Ερμής και από τις 24/11 θα έρθει και ο Άρης, για να σας μπουστάρει στα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσετε σημαντικούς στόχους στη ζωή σας και να κυνηγήσετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε την ενέργεια σας σε ό,τι έχει προτεραιότητα και μην τη διασπείρετε προσπαθώντας να ελέγξετε τι κάνει ο ανταγωνισμός και γενικότερα οι άλλοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS