ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Ήλιος στον Τοξότη


JTeam

21 Νοεμβρίου 2023

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Ήλιος στον Τοξότη
Ανοίγει μια νέα εποχή αστρολογικά και έρχεται να επηρεάσει έντονα τα ζώδια

Το ζώδιο του Τοξότη το κυβερνά ο Δίας, ο οποίος συμβολίζει την επέκταση, το άνοιγμα των οριζόντων μας. Σκοπός του Τοξότη είναι να συνειδητοποιήσει το νόημα της ίδιας της ζωής και να βρει τον προορισμό του στον κόσμο. Να φτάσει στην Αλήθεια. Ο Ήλιος προχωρά στον Τοξότη το απόγευμα της Τετάρτης 22/11/2023 στις 17:02 και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 22/12/2023 στις 06:27 π.μ.

Από την Τετάρτη και έπειτα ανοίγει μια περίοδος ελευθερίας, εξερεύνησης, ταξιδιών, φιλοσοφίας, αλλά και κίνησης. Η εποχή του Σκορπιού φτάνει στο τέλος της, και τυχόν μυστικά ή ψέματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε νέους ορίζοντες πνευματικούς και γεωγραφικούς, να στοχεύσουμε ψηλά σε νέες φιλοδοξίες και στόχους και να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ας είμαστε ανοιχτοί για νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τα αστρολογικά δρώμενα:

  • Κριός

Το ζώδιο του Τοξότη είναι ένα φιλικό προς το δικό σας πύρινο ζώδιο και όταν έρχεται η εποχή του πάντα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γίνεστε πιο τολμηροί και πιο αποφασιστικοί ψάχνοντας την επόμενη περιπέτεια σας ή το επόμενο ταξίδι. Είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη εποχή για εσάς τους Κριούς και πιθανώς να νιώσετε έντονα την ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις Το ίδιο και το να αποκτήσετε νέες γνώσεις, να ψάξετε τι καινούριο θα σπουδάσετε ή πώς θα ακονίσετε τις ικανότητες και το μυαλό σας. Νέοι άνθρωποι θα μπουν πιο εύκολα στη ζωή σας, ωστόσο το αν θα παραμείνουν εξαρτάται από εσάς.

  • Δίδυμοι

Ο Τοξότης είναι ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς εσάς και βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας. Μοιράζεστε πολλά κοινά σημεία μαζί του, και όταν έρχεται η εποχή του Τοξότη για σας αυτό σημαίνει «σχέσεις». Είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας σχέσεις είτε για τις επαγγελματικές. Τώρα μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική και να εστιάσετε πραγματικά σε αυτή. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα και ίσως νιώσετε πως όλα εξαρτώνται από εκείνους, και όχι από εσάς.

  • Τοξότες

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύσετε μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω όσα προσωπικά θέματα δεν σας αντιπροσωπεύουν πια. Κάντε τον απολογισμό σας, πάρτε τις αποφάσεις σας και δείτε τι καινούριο θέλετε να υλοποιήσετε. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας κυνηγήστε τον, καθώς η καινούρια γενέθλια χρονιά, υπόσχεται να σας βοηθήσει να τον υλοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS