ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (11/12 - 17/12)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

10 Δεκεμβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (11/12 - 17/12)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 11/12-17/12 για κάθε ζώδιο

Ερωτικά και καριέρα θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτής της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 θα αλλάξει το «παιχνίδι» για όλα τα ζώδια. Κάποιοι θα κληθούν να γίνουν πιο προσεκτικοί, άλλοι να δώσουν βάση στις επαγγελματικές συνεργασίες τους και άλλοι να ανοίξουν τον κύκλο των κοινωνικών επαφών τους.

Κριός

Η εβδομάδα αυτή επισημαίνει την ανάγκη για προσοχή στις οικονομικές κινήσεις σου και διαχείρισης των δαπανών σου. Απόφυγε παρορμητικές αγορές, καθώς ενδέχεται να οδηγήσουν σε χρηματικές απώλειες.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφύγεις επίσης τις βιαστικές αποφάσεις στον τομέα της καριέρας, διατηρώντας έναν ψύχραιμο ρυθμό προς το εργασιακό σου περιβάλλον. Οι σχέσεις με συγγενείς απαιτούν λογική και εποικοδομητική επικοινωνία, ενώ η δημιουργία ορίων και η αποφυγή κουτσομπολιών συνιστούν καίρια στοιχεία για τη σταθερότητά σου.

Με τον ανάδρομο Ερμή από 13/12, η επικοινωνία ανοίγει επαγγελματικές ευκαιρίες από το παρελθόν σου, που τώρα μέχρι αρχές Ιανουαρίου μπορείς να αξιοποιήσεις.
Η ψυχολογία σου θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα το Σαββατοκύριακο, με κάποιο νέο που πρόσκαιρα θα σε προβληματίσει.

Ταύρος

Παράλληλα η επιθυμία σου για επενδύσεις θα πρέπει να συνοδεύεται από ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν ασάφειες και ρίσκα που θα σου κοστίσουν! Είναι σημαντικό, όμως, να αποφύγεις εκκινήσεις και υπογραφές με τη Νέα Σελήνη στις 13/12, καθώς υπάρχει πιθανότητα λαθών. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε διακανονισμούς, αποφεύγοντας πιθανές παγίδες.

Στον τομέα των σχέσεων, τόσο στα ερωτικά όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες σου, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα με ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες από το άτομο που σε ενδιαφέρει στις αρχές της εβδομάδας.

Θέματα εκπαίδευσης ή εκκρεμότητες αναφορικά με κάποιο κύκλο σπουδών ή πτυχίου από 13/12 επιστρέφουν. Συνιστάται να μην επιτρέπεις στον φόβο να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου, καθώς τα προβλήματα τείνουν να επιλύονται με τον καιρό σιγά-σιγά.

Δίδυμοι

Ξεκινάς να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με σημαντικές προκλήσεις στους τομείς των σχέσεων και της καριέρας. Η προσοχή κατά την αποφυγή καυγάδων και την αντιμετώπιση παγίδων από πολλά λόγια -που είναι μόνο φτώχεια- είναι ζωτικής σημασίας, καθώς πίσω από αυτά μπορεί να κρύβεται ανεπιθύμητος κίνδυνος.

Στον επαγγελματικό τομέα, η προσοχή πρέπει να επικεντρώνεται στις συμφωνίες, αποφεύγοντας πιθανά λάθη που με γυμνό μάτι δεν φαίνονται και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της καριέρας σου.

Επιπλέον, η διαχείριση των οικονομικών σου υποχρεώσεων απαιτεί προσοχή, καθώς η πορεία του ανάδρομου Ερμή από τις 13 Δεκεμβρίου θα σου φέρει παρελθοντικά χρέη στο προσκήνιο. Στις 14 με 16 Δεκεμβρίου η κοινωνική σου ζωή σου φέρνει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε ιστορίες με ερωτικό ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Η εβδομάδα φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις, επιφυλάσσοντας ευκαιρίες στα ερωτικά σου αρκεί να ξεδιαλύνεις τι χρειάζεσαι πλέον στη ζωή σου -θες φρέσκο ερωτικό αέρα ή το δοκιμασμένο σίγουρο παρελθόν; Ειδικότερα στις αρχές της εβδομάδας θα δεχτείς ευχάριστα μηνύματα που θα καταλήξουν σε συναντήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα όμως ο ανάδρομος Ερμής από 13/12 θα φέρει και επικοινωνίες με άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν που θα σου ζητήσουν μια ακόμα ευκαιρία για επανασύνδεση.

Η προσοχή, όμως στρέφεται και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς υπάρχουν αντιθέσεις και συγκρούσεις με άλλους. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με οργάνωση και αποφασιστικότητα.

Με τη νέα Σελήνη καλείσαι να είσαι πιο προσεκτικός στις εργασιακές σου σχέσεις ενώ η προσοχή στις λεπτομέρειες και η αποφυγή βιαστικών αποφάσεων στα επαγγελματικά αποτελούν βασικά στοιχεία για αποφυγή προβλημάτων.

Λέων

Μία βδομάδα που την περίμενες καιρό καθώς είχες αφιερωθεί το τελευταίο διάστημα στην καριέρα. Η νέα Σελήνη αποφασίζει ότι είναι καιρός να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και από τις 13/12 έως τέλος του μήνα, εάν είσαι αδέσμευτος, σου φέρνει άπλετες ευκαιρίες για κάτι ολοκαίνουργιο και αναζωογονητικό! Ειδικότερα στις 14 με 16 Δεκεμβρίου ευνοούνται ερωτικές επικοινωνίες και επαφές με καρμική χροιά. Πρόσεξε όμως τις αυταπάτες στον έρωτα γιατί θα υπάρχουν κι αυτές.

Εάν είσαι δεσμευμένος δεν αποκλείεται αυτή η νέα Σελήνη να σου φέρει έναν απόγονο ή να σε κάνει να ασχοληθείς έντονα και ευχάριστα με ζητήματα του παιδιού.

Ο ανάδρομος Ερμής σου επαναφέρει θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασιακή σου ζωή ως εκκρεμότητες και σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την ευεξία σου.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα τα έχει όλα αλλά ας ξεκινήσουμε από τα ερωτικά. Στη ζωή σου έρχονται να μπλεχτούν νυν και πρώην. Αν είσαι αδέσμευτος, στις αρχές της εβδομάδας σε περιτριγυρίζει μία νέα ερωτική ιστορία. Από τα μέσα της εβδομάδας όμως να περιμένεις να επανέλθει και κάποια πρώην ερωτική ιστορία που είχε μείνει ανολοκλήρωτη.

Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος, να προσέξεις τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα συγκατοίκησης ή θέματα του σπιτιού που θα βγουν στην επιφάνεια.

Στα υπόλοιπα νέα ένα ξεχασμένο δημιουργικό σου πλάνο το οποίο το είχες αφήσει στο συρτάρι τώρα θα βγει ξανά στην επιφάνεια και θα το πιάσεις πάλι με οίστρο και όρεξη.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινάει ευχάριστα καθώς ένα καλό οικονομικό νέο που αφορά την οικογένεια σου ή το σπίτι έρχεται να φτιάξει τη διάθεση σου. Η νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου σε παροτρύνει να γίνεις πιο επικοινωνιακός και να ανοίξεις τον κύκλο των κοινωνικών σου επαφών.

Στις 13 Δεκεμβρίου παράλληλα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και αυτό για σένα θα φέρει παρελθοντικά οικογενειακά ζητήματα προς επίλυση. Πρόσεξε αρκετά το Σαββατοκύριακο την οδήγηση σου και την ρουτίνα σου, καθώς οι μετακινήσεις σου θα επηρεαστούν με μία μορφή δυσκολίας.

Ευνοϊκές μέρες για τις ερωτικές σου επαφές και συναντήσεις είναι το τριήμερο 14 με 16 Δεκεμβρίου.

Σκορπιός

Όλο σου το ενδιαφέρον πλέον πέφτει στα πιο πεζά θέματα της καθημερινότητας, όπως είναι η αύξηση του σταθερού σου εισοδήματος. Τώρα ψάχνεις νέες πηγές εσόδων και τις βρίσκεις, με μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστεί μπροστά σου μία συμπληρωματική παράλληλη εργασία.

Ο ανάδρομος Ερμής θα σου φέρει προβλήματα στο μεταφορικό μέσο ή στον τρόπο που μετακινείσαι αν αυτή την εποχή ταξιδεύεις. Παράλληλα θα εμφανιστούν παλιοί γνωστοί στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Το Σαββατοκύριακο δείξε λίγο παραπάνω προσοχή στην ερωτική σου ζωή αν είσαι ελεύθερος, καθώς μία ιστορία που τώρα σιγοψήνεται μπορεί να σε πετάξει στον λάκκο της αυταπάτης.

Τοξότης

Ναι σου προκύπτουν τώρα ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου εξέλιξη με πολύ ενθουσιασμό και παρόρμηση, πρόσεχε όμως γιατί κάπου υπάρχει και ένα κρυφό σημείο που μπορεί να σε οδηγήσει σε μία απογοήτευση στην πορεία. Διάβασε καλά τις λεπτομέρειες και τα μικρά γράμματα από αυτό που θα σου παρουσιαστεί ως εξέλιξη και δεν θα χάσεις. Τα οικονομικά σου αυξάνονται με παρασκηνιακό τρόπο και κρυφές επαφές.

Παράλληλα η ερωτική σου ζωή δέχεται ευχάριστες καρμικές εξελίξεις. Αν είσαι αδέσμευτος Τοξότης, τότε από τα μέσα μέχρι το τέλος της εβδομάδας κάτι ευχάριστο παρουσιάζεται στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει και θα γιατρέψει τις παλιές συναισθηματικές σου πληγές.

Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι μία ψυχική κόπωση η οποία έχει προκύψει από τα θέλω των άλλων. Σου προτείνω να ακούσεις τον εαυτό σου τα δικά σου θέλω και να σταματήσεις να είσαι people pleaser. Αυτό το διάστημα από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά θα σε βοηθήσει να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, ώστε από Ιανουάριο να τραβήξεις την κουρτίνα και να βρεθείς στην σκηνή παρουσιάζοντας το νέο version του εαυτού σου.

Αυτό το διάστημα σε απασχολούν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία και προς το τέλος της εβδομάδας θα τα λύσεις και αυτό θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Στις αρχές της εβδομάδας ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο το έχεις κυνηγήσει σε έντονους ρυθμούς αποδίδει μετά από συναντήσεις και πολλές επικοινωνίες και αυτό σου φτιάχνει την ψυχολογία.

Η νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου αποφασίζει να σε βάλει ξανά στο παιχνίδι της κοινωνικότητας και της διασκέδασης καθώς είχες ξεχαστεί με τους έντονους ρυθμούς δουλειάς τόσο καιρό. Γίνεσαι ξανά το αγαπημένο άτομό των φίλων σου, αρκεί να μην ανακατέψεις δανεικά και οικονομικά με τα φιλικά σου πρόσωπα γιατί ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Από 13 Δεκεμβρίου κάποιες πληροφορίες, μυστικές και παρασκηνιακές, που αφορούν ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν θα σε απασχολήσουν.

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα σε βοηθάει να πετύχεις στόχους που καταλήγουν στην αύξηση του εισοδήματός σου μέσα από τους εργασιακούς σου κόπους. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όμως γιατί προς το τέλος εβδομάδας και καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου κάτι το οποίο φαίνεται χρυσός στα επαγγελματικά σου δεν θα είναι τελικά! Μην υπερεκτιμήσεις τα δεδομένα που έχεις και πρόσεξε μην βρεθείς με ψεύτικες ελπίδες και προσδοκίες στο κομμάτι της καριέρας.

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13 Δεκεμβρίου θα σου επαναφέρει φίλους από το παρελθόν που έχεις να δεις πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.